Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doris Lune
tag
Sziasztok Gigabyte tulajdonosok!
Van egy olyan gondom, amit nem tudok megoldani, pedig már szétgoogliztam a szemem, de akkor se. Ugyanis érkezett a családba egy kis Gigabyte M912-es notebookocska, aminek ugyebár nincsen CD lejátszója.
Nos, e témában odáig eljutottam, hogy meg tudtam csinálni a virtuális Cd meghajtót a kis
gépecskén, és ezáltal olyan progikat (pl.office) simán fel tudtam tenni, amiket eddig csak CD-ről lehetett, nem is ez tehát a probléma. Cd képet, (.nrg, .iso) már csinálok, bár most csak az .nrg megy, mert a Nero ImageDrive-val csak ezt tudok, .iso-t nem lehet azzal).
De:
Azt sehogy se tudom megoldani, hogy egy USB-s HDD-re, vagy egy USB-s memóriakártyára feltegyek olyan fájlokat, amiket ezután a kicsi gép biosában, a Boot menüben beállítva a bootolást USB Hdd-re, rábírjam a gépecskét arra, hogy onnan bootoljak, s ezáltal, pl. feltehessek rá egy Xp-t mondjuk. Mert ugye ezt a windowsban állva, mégha D: particióban vagyok is, nem tehetem meg, csak kívülről.
Olvasgattam én dolgokat erről a Googleban, de sajnos nem értem, amiket ott írnak erről hozzáértő emberek, s ezáltal nem is tudom megvalósítani.
Ezért Please, ha már csinált valaki ilyet, ossza meg velem a nagy titkot, hogy tudnék pl. egy külső USB-s mobil winyóból bootolható vinyót varázsolni?Amiket eddig találtam e témáról olyan szinten összezavartak, hogy azt nehéz itt leírni. Viszont ha van a Gigabyte oldalán xp-s driver mindenhez, akkor xp-t is fel kellene tudni tenni rá, vagy nem jól gondolom? Mégha nincs is benne cd-rom, de a biosában ott az usb-s bootolási lehetőség...
A Prohardver egyik topikjában volt erről szó, de ott se lett kellőképpen kitárgyalva a dolog,
hogy használható infot lehetett volna kinyerni belőle.
Tehát, ha valaki tudja a megoldást, az please, help!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest