Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Sziasztok!
Több gondom is van a lappal, de most csak kettőt mondok.
1. Alaplapi ITE vezérlőre kötött vinyók read speed-je oké, de a write speed maximum 22-23 mbyte. Aknek ilyen lapja van ugyan nézze már meg.
2. Rengeteg fesz alapból, de ezt olvastam tőletek is. 1.7 - 1.71V az igen sok 1.65 helyett. Persze kérdés hogy mi az igaz, amit az alaplap mér (BIOS, saját programja) vagy más tesztprogramok?
Abit-nál is felfigyeltem arra, hogy az alaplaphoz adott monitor progi mást mért mint amit szabványos tesztprogik.
Mint nem teljesen autentikus elektronikában szerintem lehet ott pl. egy ellenállás amiről a szabványos teszprogi nem tud, viszont az alaplapi progi számol vele.
Pl. Itt gigabyte-nál az easytune azt mondja a proci 1.67V, az AIDA meg hogy 1.7V.
Ennyi, ITE-re várnám a választ, direkt örültem hogy nem kell beraknom ATA kártyát.
De igy a sebesség igen gyenge, gyakorlatilag a fele mint kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- World of Tanks - OFF topic
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Router gondok
- Call of Duty: Black Ops 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6400Mhz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi