Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• littlemole

őstag

válasz Gorneck #6188 üzenetére

Na a helyzet nem tul jo.
    Kiprobaltam egy teljesen uj monitorral is. 0 perces. Osszekotottem. Semmi kep.
    Kezd rosszul alakulni gondoltam. :O
    Ugye a videokartyat meg a winyot kiprobaltam. Azok mentek. A laptopot meg a monitort osszekotottem az nem ment. A Laptopot megneztem egy CRT monitorral is. Kirakta a kepet rendesen.
    Most az uj TFT vel nem tudom megnezni mert nincs DVI-VGA atalakitom. Hogy ez is most veszik el. :((

No mindegy amugy megneztem a szomszed gepen a monitort, ott nem volt kep. Viszont a gepet nem tudtam osszekotni az o monitoraval mert csak VGA kimenete volt a monitoran. aaaaaaaa
    Most osszeraktam a csontvazgepet, de csak elejen van egy rovid bootkepernyo aztan semmi. Winyo kerreg, kep semmi , aztan kb 1 perc utan van egy rovid csippantas, olyan mikor tulhuzas utan ujraindul a gep.
    Dehat most huzva sincs. Bios reset megvolt. Az inditasnal ki is irja hogy 2.66 GHz.

Most delutanra azt tervezem hogy elviszem barathoz az egesz hobelebancot es egyenkent kiprobalom. Remelem belemegy. Nem mindenki szereti a gepet szetkapni csak ugy.

A proci 0.01V tulfeszt kapott ami ugye semmi. A ramok is 2.1V ot kaptak csak ami voltakepp a gyari ertekuk. Szerintem ezeknek is jonak kellene lenniuk

En mar csak az alaplapra tudok gondolni, de hogy konkretan mi szallhatott el fogalmam sincs. Remelem estere okosabb leszek.

Ha van valakinek otlete mit kene meg megnezni azt szivesen veszem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés