Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HWSW
tag
Ki mondta, hogy azt használok? Szerintem ti elveszítettétek a fonalat:
Atla írta, hogy míg a prime-mal a gépe "stabil", addig orthossal nem az. Erre írtam azt, hogy persze, hogy az, mivel az a fajta prime, amit ő használ csak 1 magos procikat tudja 100%-ig terhelni, míg az orthos multithreaderes. Erre írta Bagira01, hogy akkor az ő prime-ja miért terheli le mindkét magját. Erre írtam, hogy az az "új" prime, ami már "kezeli" a több magos procikat. Erre meg jöttek a többi "észrevételek", hogy én béna vagyok, meg gondoljam át mégegyszer, hogy mit írok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Napelem
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest