- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Üdv!
Az UD3P esetében az lenne a problémám az alaplappal, hogy ha a pendrive rá van dugva a gépre akkor az nem jut el a boot után a windows betöltéséig. Hogy lehet ezt megoldani?
Másik probléma az, hogy az UD3P-re nem tudom rádugni az előlapi usb kivezetést. Sajnos a kábelen 3+1 dugó van az alaplapon meg sokkal több. Valami megoldás rá? -
-
zannor
tag
válasz
Sweet Lou 6 #146 üzenetére
Köszi szépen! Már csak az a kérdés, hogy elbírna a tápom egy UD4P-t egy 3-4 magos Phenommal és mondjuk egy Radeon 4850-el társítva vagy inkább tápcsere is kéne hozzá. Sajnos nem tudom, hogy ezek a régebbi Chieftec-ek hatásfoka hány százalék lehetett...
-
zannor
tag
válasz
Sweet Lou 6 #144 üzenetére
Még nem vettem lapot csak kíváncsi voltam, hogy úgy menni fog-e? Még annyi, ha rádugom akkor mindegy, hogy melyik 4 helyre dugjam, vagy az meg van adva?
-
zannor
tag
Üdv!
Egy korábbi 410 Wattos Chieftec tápom van és azon a processzor áramellátásáért felelős csatlakozó csak 4 tűs. Arra lennék kíváncsi, hogy megoldható-e, hogy az UD4P, UD5P alaplapokra rá lehessen csatlakoztatni ezt a tápot vagy csak új táp vételével lehet megoldani a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest