- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsg51
csendes tag
Leszedtem a gigabyte-tól az alaplap driver-eit, de everest-ben nem ismeri fel a lapkakészletet a processzort és az alaplap típusát emiatt a cpu hőfokot nem is lehet látni. Amúgy is úgy látszott hogy a chipset driver csak az SB-t rakta fel....
http://www.giga-byte.hu/products/mb/driver/ga-ma770t-ud3rev_14.html?os=winxp32 -
bsg51
csendes tag
Mint írtam a win 7-et nem ismerem még, xp-t telepítettem, az 32 bites.
-
bsg51
csendes tag
Már túl vagyok a telepítésen, a win 7-et meg még nem ismerem annyira, az majd a jövő zenéje. Egyenlőre boldog vagyok hogy minden működik mert ha ez a hibás dvd nem lett volna elég, még az új hdd-m is gyári hibás volt, szóval még oda is volt egy köröm, és persze nem nagy időveszteség egy fél terrás vinyót kétszer formázni... De az alaplap nagyon ott van, főleg elrendezésbe, tényleg csak ajánlani tudom (persze gyári dvd nélkül)
-
bsg51
csendes tag
Ahoy,
Most vettem egy MA-770T-UD3 alaplapot ami nagyon szép kék, meg az xp is fent volt 15 perc alatt, de amikor a gyári driver dvd-t akartam feltolni akkor 0 byte szabad és 0 byte foglalt terültet van, teljesen üres... megnéztem a szomszéd gépén is hasonló eredmény, most a munkahelyen is megnéztük az übermunkaállomásokon, itt legalább felismeri a 2.74gb-ot de "open disk failure"-t ír ki és bár megnyitni meg lehet de már elindítani nem.
Volt valakinek hasonló?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest