- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Úgy döntöttem, hogy FM2+ váltás helyett inkább még hajtom 1-2 évig a FX790-UD5P-t és azt szeretném kérdezni, hogy a SATA2 és a PCIE2.0 mennyire foghat vissza, ha szeretnék a rendszerbe SSD-t és egy R9 280-at? Nekem úgy rémlik, hogy a Tahiti még nem az a teljesítmény fok, amit a PCIE2.0 16x ne tudna kiszolgálni, de azért gondoltam megkérdezem. A SATA2 gondolom egy Intel és Samsung SSD közt már elmossa a különbséget, de azért annyira nem rántja vissza, hogy egyáltalán ne érződjön egy HDD-hez képest a sebesség növekedés, vagy igen? Nem igazán vagyok toppon ebben a sávszélességi témában.
u.i.: Ungangedbe akkor kell vágni a memóriákat, ha különböző színű slotban vannak, míg Gangedbe akkor, ha azonosban, igaz? Mert akkor ezzel lehet megoldódna ~3 év után, hogy miért nem akart egyik memória se futni a gyári órajelein.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mozilla Thunderbird
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest