- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Köszönöm az érdeklődést! Ott tartok, h a 550 X2 @3600Mhz CPU-NB 1,25V-ot kap, a Ramokat (zöldcimkés Kingmax) nem akartam nagyon erőltetni 1600-on, 1.8V-on CL9-ben kékhalál, viszont 1.78V-tal 1333Mhz-en CL7-ben szépen mennek. Nagy ritkán előfordul, h netezés közben, terheletlenül kapok egy fekete képernyőt és resetelni kell a gépet, Ati 4850-es VGA és Win XP van a gépen, játékok alatt soha, frissítettem drivert, azóta ugyan csönd van, de olyan ritkán jön elő, h nem merem 100%-ra mondani még, h minden ok. PCI-E freki fixálva van 100-on, nem tudom, h milyen finom hangolás hiányozhat még? Prime alatt akármeddig elmegy a gép, és játékok alatt sem akad ki. Esetleg erre tipp?
Más, négymagosítható a proci a gépben, pár teszt erejéig kipróbáltam, de a hűtőm egy Phenom 955 gyári hűtése (a hőcsöves), ami nem enged túl nagy tuningot, így nem erőltettem eddig. Mik a CPU-NB, CPU Vcore feszek ajánlott értékei, ha mondjuk 3200Mhz-en akarom használni négy maggal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- PlayStation 5
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Gmail
- Horgász topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest