Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
nem tudom, de nekem csak nagyon magas fsb-nél volt rá szükségem (500 közelében)
viszont úgy rémlik option2-vel nem indult el ilyenkor a gép, ha előtte áramtalanítva voltfsb-nek is adj
plusz adhatsz a ramnak is +0,2-tderítsd ki, hogy mi a gond, több lépésben emeld az fsb-t és prime-ban futtasd a blend-et és a small fft-t is
-
FlasH-BacK
senior tag
Hali!
Ha procit akarsz tesztelni, a középsőt válaszd ki, ha a ramot, akkor az alsót. De elvileg mindkettő használja mindkettőt, ahogy az oda is van írva mögé.
Úgy látszik a lapod berakta CL6-ba a ramot auton, azt lejjebb veheted 5-re biosbol. Talán a CL4-et is vinnék 800-on, de sok különbség nem lenne. Memtest-tel is nézd meg a ramokat, az a biztos, ha húzod. 800-on CL5-ben beton stabilnak kell lenniük.
Ha többet szeretnél mint 2.8ghz, akkor viheted 400 fölé az fsb-t, elvileg ezek a lapok 480mhz-ig stabilak alapfeszen, ha adsz még az mch-nak, akkor az 500 is meg lehet. Szorzót 7 fölé nem tudod vinni az E6300-mon. -
FlasH-BacK
senior tag
Nekem a 400x7-et 1.2V-on viszi a procim (lejjebb nem néztem), hiba nélkül. De a pci frekit miért állítottad manuálisan? Nem mintha baj lenne, de autón is 100-on tartja, ha jól tudom.
Amúgy nézd meg memtesttel, majd prime-al vagy orthossal, hogy kiderüljön, mi hibázik, mi miatt fagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Assetto Corsa Rally
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest