Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Ramnak adhatsz nyugodtan +0,4V-ot (2,2V simán belefér, főleg ha a Vdrop-ot is beleveszed)
FSB-mch-nak felesleges olyan sokat adnod szvsz...Próbáld meg alacsonyabb szorzóval és magasabb FSB-vel. Ha úgy sem megy akkor a proci FSB wall-ba ütköztél (DS3-ak 400-as FSB-t lazán tudnak sok még 500-at is...).
De azért ez is szép eredmény sztem...
-
Caruss
csendes tag
Ez a konfig kijön 40.000ből. Efölé nem nagyon szeretnék menni.
Érdekes, hogy a Core2Duo E2160-et említed, ugyanis amit én néztem (PD925) az drágább és sz.tem jobb is. Vagy nem?
Az alaplap tanácsodat mindenképp megfogadom. Nézek valammi jobbat.
Amúgy szerintem ezzel az összeállítással már lehet játszani 2005-ös 2006os játékokat sőt az újabbakat is ha butítok rajzuk.
Ezért gondoltam rá, hogy elég lesz ennyiből kihozni a cuccot. 100.000Ft-ot meg nem költök játékra. -
Caruss
csendes tag
internet, office, stb...
De szeretném ha játszani is lehetne rajta. Pl HL2, War3, Dawn of War és ehhez hasonló már régebbinek mondható játékok.
Fontos szempont, hogy jó árban legyen a konfig.
Mivel olyan nagyon nem értek a hardverekhez (csak a cikkekből tájékozódom), várom a javaslatokat
-
-
Rick4
félisten
miért nem? ez a legjobb dolog, amit csak el tudsz képzelni....az olaj nem vezeti az áramot, egy hűtött olaj nem fagy meg 0 fok alatt sem, így a gépedet akár -20 -30 fokon is hajthatod....és minden hűtve lesz, akkor figyel csak be igazán a tuning....a blokkos vízhűtés ideje lejárt, mert messze nem tökéletes.. ott van egy video, -61 fokon megy a cucc..ráadásul csak egy akvárium( pár db ezres) és 20 liter étolaj kell (megint csak pár db ezres) pár nagyobb hűtőborda, és hadd szóljon..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- HP Omen Kingston HyperX Fury 2x8GB 3733MHz DDR4 kit
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő