- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Ramnak adhatsz nyugodtan +0,4V-ot (2,2V simán belefér, főleg ha a Vdrop-ot is beleveszed)
FSB-mch-nak felesleges olyan sokat adnod szvsz...Próbáld meg alacsonyabb szorzóval és magasabb FSB-vel. Ha úgy sem megy akkor a proci FSB wall-ba ütköztél (DS3-ak 400-as FSB-t lazán tudnak sok még 500-at is...).
De azért ez is szép eredmény sztem...
-
Caruss
csendes tag
Ez a konfig kijön 40.000ből. Efölé nem nagyon szeretnék menni.
Érdekes, hogy a Core2Duo E2160-et említed, ugyanis amit én néztem (PD925) az drágább és sz.tem jobb is. Vagy nem?
Az alaplap tanácsodat mindenképp megfogadom. Nézek valammi jobbat.
Amúgy szerintem ezzel az összeállítással már lehet játszani 2005-ös 2006os játékokat sőt az újabbakat is ha butítok rajzuk.
Ezért gondoltam rá, hogy elég lesz ennyiből kihozni a cuccot. 100.000Ft-ot meg nem költök játékra. -
Caruss
csendes tag
internet, office, stb...
De szeretném ha játszani is lehetne rajta. Pl HL2, War3, Dawn of War és ehhez hasonló már régebbinek mondható játékok.
Fontos szempont, hogy jó árban legyen a konfig.
Mivel olyan nagyon nem értek a hardverekhez (csak a cikkekből tájékozódom), várom a javaslatokat -
-
Rick4
félisten
miért nem? ez a legjobb dolog, amit csak el tudsz képzelni....az olaj nem vezeti az áramot, egy hűtött olaj nem fagy meg 0 fok alatt sem, így a gépedet akár -20 -30 fokon is hajthatod....és minden hűtve lesz, akkor figyel csak be igazán a tuning....a blokkos vízhűtés ideje lejárt, mert messze nem tökéletes.. ott van egy video, -61 fokon megy a cucc..ráadásul csak egy akvárium( pár db ezres) és 20 liter étolaj kell (megint csak pár db ezres) pár nagyobb hűtőborda, és hadd szóljon..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest