- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanci777
tag
Köszönöm a választ. Gondoltam, ha 20 éve mentesz adatokat, akkor ismerős számodra ez a jelenség.
Sokan panaszkodnak, hogy a GDB-s mentéseknél gyakori, hogy nem megjeleníthető módon állítja vissza a jpeg képeket.
Én nem vagyok járatos ebben, de egy kis guglizás után találkoztam néhány ilyen bejegyzéssel.
Feltételezem te is találkoztál ilyen problémával, és van rá valami jó recepted.
Ha kicsit bővebben kifejtenéd mit és hogyan csináljak ebben az esetben, hálás volnék. -
sanci777
tag
Én is kérnék egy kis segítséget..., adott egy merevlemez amiről eltüntek az adatok. A winfos állandóan formázni akarja. GDB-el sikerült megtalálnom az eltünt adatokat, viszont a gond ott kezdődik, hogy ugyan sikerült lementenem rengeteg .jpg formátumú képet (rendesen meg is van a mérete), viszont valszeg megsérült a header, mert nem tudom megnyitni. Milyen módon lehetne visszaállítani? Vagy milyen progit asználjak GDB helyett ilyen problémás jpg-k megfelelő visszanyeréséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest