Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stichus
tag
hello, a segítségeteket kérném. van egy samsung vinyó, amin volt egy 150 gigás partícióm, meg egy 10 gigás rendszerpartíció. meg akartam növelni a rendszerpartíció méretét, ezért a másikból le akartam csípni 5 gigát a másikból. a paragon partition managerrel próbáltam, de az nem tudott a partíció elejéből levenni, mert valami kereszthivatkozású állományokkal volt baja. ezért levettem a nagy partíció végéből 5 gigát. áthelyeztem a vinyó végére a partíciót, az üres hely maradt középen és hozzáragasztottam a rendszerpartíció végére. a végén kiírta, hogy ok, indítsam újra. újraindítás után a fájlkezelőben látszik, hogy van egy d: partícióm, de mikor rákatt, akkor kiírja, hogy nincs ilyen lemez. a paragon szerint a c: mérete maradt, középen van 5 giga unallocated és a végén van 145 giga unformatted hely, de érdekes módon, kiírja, h lbel d:. most ezt a partíciót szeretném visszaszerezni valahogy, de a recovery progik sem ismerik fel partíciónak. legalább egy lementés erejéig kellene, hogy utána megformázhassam. erre tud valaki valami megoldást, amiért nem kell súlyos tízezreket rendszermentésért kifizetni??? életmentő lenne, mert a videó vágáshoz használt bedigizett anyagaim voltak rajta, amelyek a kiírt dvdk eredetijei. igazából a biztonsági másolataim szálltak el. nagyon hálás lennék bármilyen tanácsért, amivel legalább egy kis részét vissza tudnám hozni. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest