Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacza
senior tag
El kell hogy keserítselek.Ha dolgozol akkor nem jár pénz.Ha nem dolgozol akkor meg csak kevés.
Én már túl vagyok a 3.! műtéten,járni is alig tudok és azt mondták hogy 50%.
Szóval ez röhej.Most már orvosokhoz sem járok mert nem tudnak vele semmit kezdeni.És ez már nem vicc.
Az hogy sportolj meg egészségesen élj az csak hülye duma!Versenyszerűen kerékpároztam 4 évig,majd focira adtam a fejem.Igazolt játékos voltam alacsonyabb osztályban.Nem hiszem hogy ez nem elég sportos és egészséges életmód.Mindháromszor kiszakadt gerincsérvem volt akkut panaszokkal.Ezek után sport ohne,csak az úszás ami nem megy eléggé így úszás után úgy fáj, hogy be.....ok.Legutóbbi MR vizsgálat után azt a diagnózist szülték: nincs újabb gerincsérv így műtét nem indokolt.Igaz hogy a gerincem deréktáji szakasza már semmire sem jó,de nem csinálnak vele semmit.Ha ezt előre tudom hogy a porckorong lágy részének eltávolítása ezzel jár akkor az életben meg nem műtenek.
Most ennyit ér az 50%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XPEnology
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI FPV Remote Controller 2
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest