- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Apika
addikt
Na itt vagyok! Láttam a témáknál, hogy beírtál a topicodba, meg a fáradt gőzben is olvastam...
Nagyon klassz lett a ház! Úgy néz ki géped eleje lassan, mint egy repülő műszerfala. Az alsó, kék levegőbeszívó műanyag pedig kimondottan jól néz ki! Ha jól látom, az ott két led oldalról? -
tocsa
senior tag
Öcsém, a gép előlről olyan mint egy pilótafülke.
Lenne három kérdésem:
1. Ha a rack feletti panelon van 5 db kapcsoló, minek hátulra még az a három?
2. Mi az a fém színű valami, ami a házban elől alul fekszik a venti alatt?
3. Nem zajos egy kicsit a táp feletti venti? (tekintve, hogy nem sok levegőt tud fújni a lukain kersztül ahogy figyeltem kívülről a házat) -
-
marso
tag
addig a pontig jó az alakíthatóság amig nem szükséges, csak lehet, de hogy berakjak 3 vinyót egy nagytoronyba, fúrni faragni kelljen szerintem röhely. pedig hely lenne egy rendes 3,1/4es beépítősinnek.
végülis én is azért vettem mert az árához képest jó. csak a sok apró kellemetlenség zavar néha, meg a codegen táp :D bár azzal sincs bajom, amióta kicserélték az elsőt, azon beszart a hűtőventi 2hónap alatt.
más a képeket nézve nem értem miért a ventitartó tetejére csavaroztad rá a ventit, a fehér sz@rt lepattintod, abba belerakod a ventit az bepattan, a fehér tartót meg visszanyomod, vagy igy jobb? vagy szebb? :D
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest