Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
tierbatyo
üzenetére
Roppantmód... Főleg, hogy a test nálam ki van kapcsolva.

Nem baj, úgyis nulláról újra akartam már húzni a rendszert.
Más. Hogyan kell Gentoo alatt wlan-t beállítani? A /etc/conf.d/net-ben, illetve wireless-ben lehet írogatni sok szépet, de egyrészt nekem kínai, másrészt Windows-beli emlékeim alapján valahol meg kell adni egy titkosítási jelszót is. De hol és hogyan? Magát a szöveget nem lenne jó sima szövegként egy file-ban tárolni. A titkosított, hosszú és borzalmas változatot meg hogyan gépeljem be?
Egyszóval hogy megy ez? Onnan indulva, hogy tegyük fel, valaki a lakásomba dug egy wlan-routert, amiről nem tudok semmit. Honnan tudom meg, mi a wlan neve? (Ez lenne az SSID?) Milyen csatornát használ, stb...
A fórumon nem találtam semmi alapfokú doksit, csak olyat, hogy xy kártyát hogyan kell beállítani, majd nagy vonalakban átugorják a többit.
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest