Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yom
aktív tag
megvan a hiba
ha elmondom padlot fogtok
megbiztam a gepben, mert eddig minden tokeltesen felment. most lehalt a gnome-vfs nel. mikor tettem fel a compizt, akkor magara hagytam a gepet h emerge majd halt. es lehalt a forditas. hiaba akarta megnyitni a compizt, mert nincs fenn...: 
most akartam feltenni a gnome-vfs t es hibat ad:
i686-pc-linux-gnu-ar cru .libs/libfile.a file-method.o fstype.o
i686-pc-linux-gnu-ranlib .libs/libfile.a
creating libfile.la
/bin/sed: can't read /usr/lib/gcc/i686-pc-linux-gnu/3.3.5-20050130/libstdc++.la: No such file or directory
libtool: link: `/usr/lib/gcc/i686-pc-linux-gnu/3.3.5-20050130/libstdc++.la' is not a valid libtool archive
make[2]: *** [libfile.la] Error 1
make[2]: Leaving directory `/var/tmp/portage/gnome-vfs-2.12.2/work/gnome-vfs-2.12.2/modules'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/gnome-vfs-2.12.2/work/gnome-vfs-2.12.2'
make: *** [all] Error 2
!!! ERROR: gnome-base/gnome-vfs-2.12.2 failed.
Call stack:
ebuild.sh, line 1894: Called dyn_compile
ebuild.sh, line 941: Called src_compile
ebuild.sh, line 1609: Called gnome2_src_compile
!!! compile failure
!!! If you need support, post the topmost build error, and the call stack if relevant.
fix_libtool.sh 3.3.5 --oldarch i386-pc-linux-gnu volt, de nem segitett
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DJI mini 3 drón display unit
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha elmondom padlot fogtok
megbiztam a gepben, mert eddig minden tokeltesen felment. most lehalt a gnome-vfs nel. mikor tettem fel a compizt, akkor magara hagytam a gepet h emerge majd halt. es lehalt a forditas. hiaba akarta megnyitni a compizt, mert nincs fenn...: