Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
asturel
üzenetére
Ójesszus, bocs, mélyebben belenéztem az atidriver-ebuildbe... Szörnyű hack az egész.

A choose_driver_path függvényből lehet okoskodni. (A sima EPEND, RDEPEND atomokban CSAK annyi áll, hogy xorg-server, semmi verzió.) Itt viszont már nézi, valami olyat látok, hogy ha 1.0.99.x-es van, akkor x710-es könyvtárba teszi, vagyis valszeg 7.1-esnek veszi. Mindegy, úgyis próba-szerencse, végigpróbálod az összeset, hátha valamelyik nem igényel régi xorg-servert.
Nekem nincs keywords beírva, sőt, unmask sem. beryl-core, beryl-plugins és beryl-dbus ilyenkor a Portage-ból jön, 0.1.2-es. De a többi beryl-cuccból is ugyanez a verzió van Portage-ban... Vagy emergeled a beryl-t, ez egy wrapper, felrak szinte mindent. Még az emerald is 0.1.2-es lesz fent.
A compositra szerintem keress rá, az xgl-es wikiről kiindulva rengeteg infót találtam anno, egyes kártyáknál miket kell/lehet kapcsolgatni. Nézd, dri nélkül soha nem lesz semmi effekt (de még rendes desktop sem).
Nincs dbus-od? Az érdekes... Szerintem jó lenne feltenni, plusz a halt is. Nem baj, ha nem használod - egyre több program viszont használná, ha lenne... És enélkül marha nehéz beállítani egyes eszközök user-szintű jogosultságait. (A dbus-hal NEM automounthoz kell, annál sokkal többet tud. Egyik side effectje, hogy pl. csatolni is lehet a segítségükkel.)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux felhasználók OFF topikja
- One mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest