- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
asturel
üzenetére
Ójesszus, bocs, mélyebben belenéztem az atidriver-ebuildbe... Szörnyű hack az egész.

A choose_driver_path függvényből lehet okoskodni. (A sima EPEND, RDEPEND atomokban CSAK annyi áll, hogy xorg-server, semmi verzió.) Itt viszont már nézi, valami olyat látok, hogy ha 1.0.99.x-es van, akkor x710-es könyvtárba teszi, vagyis valszeg 7.1-esnek veszi. Mindegy, úgyis próba-szerencse, végigpróbálod az összeset, hátha valamelyik nem igényel régi xorg-servert.
Nekem nincs keywords beírva, sőt, unmask sem. beryl-core, beryl-plugins és beryl-dbus ilyenkor a Portage-ból jön, 0.1.2-es. De a többi beryl-cuccból is ugyanez a verzió van Portage-ban... Vagy emergeled a beryl-t, ez egy wrapper, felrak szinte mindent. Még az emerald is 0.1.2-es lesz fent.
A compositra szerintem keress rá, az xgl-es wikiről kiindulva rengeteg infót találtam anno, egyes kártyáknál miket kell/lehet kapcsolgatni. Nézd, dri nélkül soha nem lesz semmi effekt (de még rendes desktop sem).
Nincs dbus-od? Az érdekes... Szerintem jó lenne feltenni, plusz a halt is. Nem baj, ha nem használod - egyre több program viszont használná, ha lenne... És enélkül marha nehéz beállítani egyes eszközök user-szintű jogosultságait. (A dbus-hal NEM automounthoz kell, annál sokkal többet tud. Egyik side effectje, hogy pl. csatolni is lehet a segítségükkel.)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Arc Raiders
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest