- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
Aktív témák
-
barnabella
csendes tag
válasz
GeniusHU #1199 üzenetére
Bocsi hogy csak ilyen későn írok, de eddig nem teszteltem le, nem adódott elő a probléma. Viszont most azóta első alkalommal éjjeli 3kor, írok is azonnal
Kicseréltem régi kis asztali hangfalra, a recsegés torzítás ugyanaz, fülhallgatóval szintén.
Ez mit jelentsen akkor most? Nem tudsz semmilyen segítséget?
Winampot most újraindítottam s megy már vagy 10perce. A gépem viszont kb egy hete nem volt kikapcsolva. Mi lehet az ok? mit tegyek újra? Csak azt ne, hogy a winfost....
Nem volt telepítve az alaplapi hangkártya, ha ez számit valamiben... Csak a Creative 5.1es..
Valami megoldás csak kell legyen, nagyon köszi előre is! -
barnabella
csendes tag
Helló!
A problémám a következő:
Genius 5.1 SW-HF 5005 hangfalszett, Winamp alatt egyszer egyszer szörnyen kezd recsegni torzítani. Nem tudtam rájönni mi okozza, és semmilyen rendszeresség nincs benne.
Talán a böngészők valamelyike (Chrome, Firefox) vagy a Yahoo messenger hülyeségei.
Gőzöm sincs mitől produkálja. Viszont esetenként még a Youtube is ugyanígy viselkedik.
Próbáltam más lejátszóval, KMPlayer ezzel is ugyanaz a helyzet, bár ez utóbbinak tudomásom szerint van köze a Winamphoz.
Egyetlen megoldás ilyenkor, Winamp és böngészők bezárása, újraindítása. Jó eséllyel pár óráig vagy napig nem jön elő a hiba...
Minde azóta van amióta újratettem a winfost...
Creative Audigy hangkártya, eredeti driverek, minden OK, legalábbis szerintem...
Pls segitsen akinek már volt hasonló baja, mielőtt az őrületbe kerget
előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged