- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
barnabella
csendes tag
válasz
GeniusHU #1199 üzenetére
Bocsi hogy csak ilyen későn írok, de eddig nem teszteltem le, nem adódott elő a probléma. Viszont most azóta első alkalommal éjjeli 3kor, írok is azonnal
Kicseréltem régi kis asztali hangfalra, a recsegés torzítás ugyanaz, fülhallgatóval szintén.
Ez mit jelentsen akkor most? Nem tudsz semmilyen segítséget?
Winampot most újraindítottam s megy már vagy 10perce. A gépem viszont kb egy hete nem volt kikapcsolva. Mi lehet az ok? mit tegyek újra? Csak azt ne, hogy a winfost....
Nem volt telepítve az alaplapi hangkártya, ha ez számit valamiben... Csak a Creative 5.1es..
Valami megoldás csak kell legyen, nagyon köszi előre is! -
barnabella
csendes tag
Helló!
A problémám a következő:
Genius 5.1 SW-HF 5005 hangfalszett, Winamp alatt egyszer egyszer szörnyen kezd recsegni torzítani. Nem tudtam rájönni mi okozza, és semmilyen rendszeresség nincs benne.
Talán a böngészők valamelyike (Chrome, Firefox) vagy a Yahoo messenger hülyeségei.
Gőzöm sincs mitől produkálja. Viszont esetenként még a Youtube is ugyanígy viselkedik.
Próbáltam más lejátszóval, KMPlayer ezzel is ugyanaz a helyzet, bár ez utóbbinak tudomásom szerint van köze a Winamphoz.
Egyetlen megoldás ilyenkor, Winamp és böngészők bezárása, újraindítása. Jó eséllyel pár óráig vagy napig nem jön elő a hiba...
Minde azóta van amióta újratettem a winfost...
Creative Audigy hangkártya, eredeti driverek, minden OK, legalábbis szerintem...
Pls segitsen akinek már volt hasonló baja, mielőtt az őrületbe kerget
előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged