- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
barnabella
csendes tag
válasz
GeniusHU #1199 üzenetére
Bocsi hogy csak ilyen későn írok, de eddig nem teszteltem le, nem adódott elő a probléma. Viszont most azóta első alkalommal éjjeli 3kor, írok is azonnal
Kicseréltem régi kis asztali hangfalra, a recsegés torzítás ugyanaz, fülhallgatóval szintén.
Ez mit jelentsen akkor most? Nem tudsz semmilyen segítséget?
Winampot most újraindítottam s megy már vagy 10perce. A gépem viszont kb egy hete nem volt kikapcsolva. Mi lehet az ok? mit tegyek újra? Csak azt ne, hogy a winfost....
Nem volt telepítve az alaplapi hangkártya, ha ez számit valamiben... Csak a Creative 5.1es..
Valami megoldás csak kell legyen, nagyon köszi előre is! -
barnabella
csendes tag
Helló!
A problémám a következő:
Genius 5.1 SW-HF 5005 hangfalszett, Winamp alatt egyszer egyszer szörnyen kezd recsegni torzítani. Nem tudtam rájönni mi okozza, és semmilyen rendszeresség nincs benne.
Talán a böngészők valamelyike (Chrome, Firefox) vagy a Yahoo messenger hülyeségei.
Gőzöm sincs mitől produkálja. Viszont esetenként még a Youtube is ugyanígy viselkedik.
Próbáltam más lejátszóval, KMPlayer ezzel is ugyanaz a helyzet, bár ez utóbbinak tudomásom szerint van köze a Winamphoz.
Egyetlen megoldás ilyenkor, Winamp és böngészők bezárása, újraindítása. Jó eséllyel pár óráig vagy napig nem jön elő a hiba...
Minde azóta van amióta újratettem a winfost...
Creative Audigy hangkártya, eredeti driverek, minden OK, legalábbis szerintem...
Pls segitsen akinek már volt hasonló baja, mielőtt az őrületbe kerget
előre is köszi
Aktív témák
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra