- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #82 üzenetére
OK! Megoldódott! A lap nem szereti a saját szériaf@szsága miatt!
Majd ki kell találnom valamit; milyen klavót is vegyek -
Kareszovics
addikt
Üdv!
A következő problémám van a címben említett billentyűvel. Most volt egy szinte komplett cserém és valamiért ez a kurva MSI lap nem akarja működtetni a klavót. (IS7-em volt tökéletesen működött). Ráraktam egy egyszerű klavót azonnal működött a gép.
Ráraktam a klavót apósom gépére (ABIT AI7) ott tökéletesen működik.
Csak arra tudok gondoloni hogy az alaplap genyózik valamit de lövésem sincs hogy hogy oldjam meg a problémát.
Kérlek segítsetek!
THX -
Csokis
tag
válasz
kis_bandi #80 üzenetére
Tudok 1 jó megoldást, amit már régóta használok!
Elnézel a következő oldalra: Bővebben: link Látod, 19 programozható gomb!
Letöltöd a driver-t innen: Bővebben: link Ezek után szépen programozgatod a billentyűzeteket!
Sok sikert!
-
kis_bandi
csendes tag
Én is hozzájutottam eme remekbeszabott darabhoz, kezdeti nehézségek vannak a kezelésével, zsúfolt kicsit de egyre jobban rááll a kezem, nagyon tetszik
már a shiftet is eltalálom néha. Ami viszont aggaszt az az, hogy sehogy sem találok hozzá megfelelő drivert amivel ezeket a ''multimédia gombokat'' testre lehetne szabi. Van egy vacak geniusos driver amivel három billentyűhöz nagy kegyesen megengedik, hogy futtatható fileokat rendeljek de nekem jobban tetszene ha adott esetben billetyűkombinációkat is be tudnék állítani ezekre a vackokra. Valakinek valami ötlete esetleg szándéka hozzá drivert írni?
vagy szimplán tájékozottab mint én és tud nekem egy használható linket modnani?
-
blues69
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek kéne egy ilyen klavi, nagyon szívesen eladom az enyémet.
2 hetes, nagyon szép állapotban van. Bolti ára olyan 5000 ft körül van.
Tőlem 3500-ért elvihető.
Az ok amiért eladom, egyszerű: nekem nem jött be a hosszabtávú munkánál.
Maradok a megszokott, általánosan használt klavinál.
Tehát ha valakit érdekel, ezen a számon elérhet: 70 5 369-063 -
Criton
veterán
Szintén ugyan ez a problémám volt.
Én a Logitech Cordless Internet Prot adom most el, mert magas nekem a felfekvése meg Gamekre nem az igaz, a hozzá kapott egérröl meg ne beszéljünk....
Elötte volt egy Kb21 billem azzal megvoltam elégedve, de ez a KB-19e NB áll jó játékokra is, meg kevés helyet foglal, szval megpróbálom.
Régebbi hozzászóláshoz, a Logitech tényleg nagyon jó, csak a világ legnagyobb baromsága 50-60e kiadni érte . Gondolom nemtucc mit csinálni a sok pénzeddel...
Szval sztem jó vétel a kb-19e nb bill
[Szerkesztve] -
xabi
csendes tag
a genius honlapján pedig pont azt emelik ki, hogy milyen halk.
''A formatervezett billentyűzet a hordozható számítógépekről jól ismert Scissor-Key-Switches™ technológiával készült, amely zajmentessé és kényelmessé teszi a hosszú távú gépelést, vagy akár játékot is.''
van esetleg valakinek új tapasztalata a billentyűzettel? ilyet vennék most hétvégén..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
SLi
tag
KB-21 van nekem is. Sztem 4K-t éppen megér. Fujitsu Siemes billhezképest főleg,abból volt ilyen desginos,csak nem voltak multimédia gondok se csuklótámasz,és kb 7K ár. Logitechhez képest kb olyan puha,csak ott jobban kézre esnek a dolhok. De designban ez vhogy jobban passzol a gépemhez
Játékra bőven jó,sőt az oldalsó srcoll is jól jön. Ha ez a design jobban emgy a géphez akkor megér ennyit,de amugy Logitech, valszeg a logitech tovább birja,geniusok eléggé hamar elvesztik a ''puhaságukat'' kb fél év. De nem rossz vétel,sőt sztem best buy -
Cruz
aktív tag
Akárcsak #69-ben. Állítani nemigen tudsz, de ami van az működik pontosan. Én eleinte nem akartam a sok extra fícsört, de aztán ez lett belőle elfogadható áron. Játékra bejött, gépelni jó rajta. (első tapintásra, mintha a Logitech jobb lett volna, de ammeg nem működött fps alatt).
C. -
kirkri
addikt
-
_bs_
tag
virtual: valószínű h nem, a 19e NB az egyel kisebb kategória de ebben is fixek a gombok, igaz görgö nincs ezen (még szép
)
biker: ugy érted h 19NB-d van? mert szeptemberig meg kell irnom a szakdolgozatom, azon a 50-60 oldalon meg csak elcsendesedik ha koptatom egy kicsit. mindenesetre nem tudok 10 ujjal vakon gépelni, max 3 ujjamat használom de igy is nagyságrendekkel gyorsabban tudok gépelni mint eddig -
virtual
tag
Köszi a választ, bár a KB21e érdekelne inkább. Mondjuk amilyen a Genius, valószínű arra sem lehet semmit átállítani, csak amiket előre beállítottak.
Azért valaki, akinek ilyen KB21e-je van írhatna hogy mit lehet változtatni. Legalább a görgőt át lehet-e állítani más funkcióra? -
biker
nagyúr
nekem is ilyen van
a gond ezekkel, amit ide írtak, a csörgés.
nos be kell járódon.
nekem votl több használt notim, mind halk volt, mint ez most.
nekem ez a genius kb 3 hónapos, és nagyságrendekkel csendesebb mint volt.
pl egy uj noti is zajos, illetve az azért nem ennyire, de csak azért, mert ott egy 3 kilós tömbben van benne, nem ebben a kis talpban.
még 1 hónap, és tök halk lesz, szemben a hagyományos billel, ami folyamatosan hangosodik.
pl a logitech internet black kéjbárdom 3 hónap alatt érte el azt a pontot, hogy eladtam, mert hangos volt. -
Cruz
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
Szia!
Az előző hszben belinket topikban leírt problémám ugyanennek a klavinak a fekete változatával állt elő! (már ha ami a képen van az egy Logitech Multimedia Internet bla bla klaviatúra).
Én sajna nem táláltam róla képet a hivatalos honlapon... -
Cruz
aktív tag
Egy ki tanulság billentyűzet témában:
Bővebben: link
Én ezek után döntöttem a KB21 e mellett. Az #1ben említett laptop bill-en gondolkodtam, de aztán megnéztem mennyire jó játékra egy való laptop klavija és nem jött ben. A haver persze tök jól elvan vele és megszokta, de én tartózkodtam tőle emiatt.
Üdv
C. -
ByB
addikt
CSENDES is!!! Jóval csöndesebb, mint a normál gomb-rögzítésű változatok, aki nem ezt állítja, az lehet selejthez jutott...
-
Atlantis
veterán
Jókor mondjátok, kár volt.megrendelnem. Azt hittem, ez csendes bill.
-
ByB
addikt
Szí!
Én nyugodt szívvel ajánlom a bill-t. Ugyan igényel némi megszokást a kiosztás, a minimalizálás miatt, de nem nagy para... Utána viszont elég vicces a hagyományos típussal pötyögni: hatalmas gombok, hosszú mozgási utak...
Egyetlen dolog amire nem alkalmas, a játék!!! De mivel elég pici az egész, simán elfér mellette egy Momo Force
Megvásárolható: www.genius.hu -
_bs_
tag
Nos, vélemény: ollós bill, és a billentyűk kocognak a mechanikán, kemény műanyagból vannak és egyszerűen csörögnek. akit idegesít az ilyen hang az kerülje, nekem is nehéz megszokni de most már nem zavaró. szóval hangos. a gépelés rajta elég kényelmes de játékra nem a legjobb. a nyomáspontja határozott de elég kemény, nem egy puha bill. esztétikailag ugye tudjátok mit kaptok, elég szépen néz ki, de elég vékony és puha müanyag maga ház, kicsit nyiklik-nyeklik. a plusz gombok szépen működnek, a elosztása nem rossz de kivéve a kurzor gombokat, a felfelé gomb és a right shift könnyen keverhető. összességében nem tudom nyugodt szivvel ajánlani, nem a legkényelmesebb és a hangos csörgés idegesitő tud lenni.
aki mégis be akar szerezni egy ilyet az a genius magar képviseletén teheti meg, a pontos cimet nem tudom, Árpád hidnál kell leszállni metrórol, rendőrpalotánál ráfordulni a Teve utcára és egy háztömbnél van eldugva, be kell menni a udvarba mert a utcafronttal ellentétes oldalán van a háztömbnek. 4800 Ft az ára. érdeklődtem angol kiosztás után de azt mondták h fog jönni szállitmány de csak szeptember tájt.
ennyi. -
Atlantis
veterán
válasz
SylverBullet #46 üzenetére
Na, megvan a bill.?
-
Davevagyok
tag
10 alatt késes billt? A genius valszeg 10k alatt van, de hol lehet kapni? Egyéb márka?
-
SylverBullet
tag
válasz
Sniper_BOY #51 üzenetére
Ámen...
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #50 üzenetére
Kicsi kicsit zsuffoltak a billentyűk és laptop méretű már csak egy TFT-LCD moncsi kell hozzá tudok ajánlani 21'' Eizo-t
-
SylverBullet
tag
válasz
SylverBullet #49 üzenetére
Mérete?
-
SylverBullet
tag
Sztetek mekkora a bill?
-
Lockstock
aktív tag
válasz
SylverBullet #46 üzenetére
Megvan
Na így már tetszik
[Szerkesztve] -
SylverBullet
tag
A bill-t megrendeltem, jövő héten beírom, a véleményemet!
-
SylverBullet
tag
Mindenki ezt kérdezi tőle....
-
Lockstock
aktív tag
válasz
Sniper_BOY #39 üzenetére
Helló! Ezt hogy csináltad, mármint azt a k**va sok smiley-t!?! Nagyon lazítós, nekem meg pont ilyet kellene bepakolnom az egyik arcnak, hála jeléül! Kösz a segítséget!
Amúgy szerintem is a Logitech a király, én is azon nyűvök! -
SylverBullet
tag
válasz
TudorVigyor #42 üzenetére
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz
SylverBullet #1 üzenetére
A billentyűút így ránézésre nem a megszokott. Mert ha rövidebb az út, akkor 10 percig bírnám max. Igaz az MS Natural Keyboardomat is majdnem kukáztam 10 perc után, a kapacitív BTC-k nagyon magasra tették a lécet annak idején.
-
DopeBob
addikt
válasz
Sniper_BOY #39 üzenetére
a kettő között nem lehet nagy különbség, nem?
-
DopeBob
addikt
válasz
Sniper_BOY #37 üzenetére
műszert...ban 13áfával...
inkább MS IntelliMouse 4.0
az olcsóbb és jobban tetszik
-
DopeBob
addikt
válasz
Sniper_BOY #35 üzenetére
sok
-
DopeBob
addikt
válasz
Sniper_BOY #32 üzenetére
ünneprontó!
de én még csak pár napja játszom
az egerem pedig logitech... elég jó bár nincs összehasonlítási alapom
MX500 mennyi Tbányán?
-
Davevagyok
tag
Én is ilyen Genius billt keresek már egy ideje, nem is a kinézete miatt, hanem mert egyrészt kompakt, másrészt pedig ugyanolyan mint egy notebook bill (19 nb)-szeretem a notebook bill-eket, teljesen más rajta gépelni
-
Sniper_BOY
aktív tag
-
DopeBob
addikt
válasz
Sniper_BOY #30 üzenetére
ettől függetlenül kikaptál UTban
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #28 üzenetére
Én is éljenek a logitech combók
és az azt használó userek
-
DopeBob
addikt
Sürgősen eladó Genius NB21, és Logitech BJ67B
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Sniper_BOY #26 üzenetére
MX500-zal használom
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Sniper_BOY #24 üzenetére
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
SylverBullet #25 üzenetére
ha jót akarsz MX500-510 - Internet navigator keyboard és még színben is passzolnak
és a geniust messze felül múlja amúgy semmit sem szabad a megjelenése alapján megítélni. Nem véletlenül van a hardcore gamerek nagy részének logitech kombója és nem genius
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
Ebben megtudlak erősíteni messze a legjobb billentyű a kategóriájának kényelmes pontos halk strapabíró ja az enyém full fekete
-
DopeBob
addikt
válasz
SylverBullet #22 üzenetére
Te, ha nagyon megtetszik
ja és vezeték nélküli
Bluetooth
úgyhogy még egy BT hubot is kapsz hozzá, az meg jó máshoz is
-
DopeBob
addikt
válasz
SylverBullet #20 üzenetére
passz 50-60e körül lehet
-
DopeBob
addikt
tesség itt esz szép logitech bill
Bővebben: link kapsz hozzá ajándékba egy egeret
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
SylverBullet #16 üzenetére
Én csuklótámasz nélkül használom és maga az Isten -
SylverBullet
tag
válasz
Alvin_ti4200 #15 üzenetére
hmm...
utánanézek jobban a loginak...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
SylverBullet #14 üzenetére
Használtál már ilyet életedben?
Ne kinézet alapján vegyél billentyűzetet szvsz...Amúgy sok minden nincs, ami nem tetszhet benne
-
SylverBullet
tag
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Azzal az a baj, hogy nem tetszik...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
SylverBullet #11 üzenetére
Áhhh, Logitech Internet keyboard.
-
SylverBullet
tag
válasz
Sniper_BOY #3 üzenetére
Szerintem a Genius tökéletes!
-
SylverBullet
tag
válasz
raven10011 #2 üzenetére
kb 5000HUF
[Szerkesztve] -
Sniper_BOY
aktív tag
-
DopeBob
addikt
válasz
Sniper_BOY #8 üzenetére
valami ilyesmit szeretnék én is, ezért tetszik ez a kis genius
-
Sniper_BOY
aktív tag
Aha nekem is volt kisméretű billem egy acer optikai méretre akkora volt mintegy laptop billentyű még numerikus bill se volt hozzá külön bill. kombival kellet előhozni. Most egy fekete logitech internet navigátor billentyűm van csuklótámasszal és idáig messze ez bírja legtovább a megpróbáltatásokat
-
DopeBob
addikt
válasz
Sniper_BOY #5 üzenetére
pont azért kéne, mert kicsi... a mostanitól alig férek el az asztalon
-
DopeBob
addikt
válasz
Sniper_BOY #5 üzenetére
ma nem jó, hacsak nem vártok meg
kb éjfél körül érek haza... nekem is jár egy kis magánélet
[Szerkesztve] -
Sniper_BOY
aktív tag
Semmi nekem volt 1 genius billem de nem húzta sokáig kb fél év de ezt ahogy jobban megnéztem a képen minőséginek tűnik de mintha kicsit zsuffolt lenne. Amúgy a forelbe biztos tudnak hozni ugyanis genius forgalmazók.
Amúgy gratula az esti teljesítményedhez nagy voltál
Este megint nyomjuk???? -
DopeBob
addikt
válasz
Sniper_BOY #3 üzenetére
mi a baj a Geniussal? Én is ilyet akarok, csak nemtom hol lehet kapni
-
Sniper_BOY
aktív tag
válasz
Újabb csere???
Miért nem veszel jobb minőségű billentyűt???
Amúgy tényleg jól néz ki -
raven10011
senior tag
válasz
Nekem nagyon tetszik. Mennyit kérnek egy ijenért?
-
SylverBullet
tag
Hy! Szerintetek yoo ez a bill? Érdemes ilyet vanni?
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon Forbidden West
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Star Wars rajongók
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- Seasonic Vertex GX-1000 Gold - Új
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Noctua NH-L9a-AM5 CPU hűtő
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest