Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Hy. Rég nem figyeltem komolyabban ezt a PhysX dolgot, és lenne pár kérdésem. Felraktam NVIDIA oldaláról a 177.83-as drivert, ami ugyebár tartalmazza a PhysX drivert is, felraktam az UT3_PhysXModPack-et is. Kérdések
:1, Be kell kapcsolni valahol külön a PhysX-et a használathoz, vagy felteleülés után nem kell babrálni vele, megy magától?
2, Szép és jó, hogy vannak rombolható pályák UT3 (multi)-ban, de mi a nevük, milyen játékmódra vannak kihegyezve (DM, TDM, CTF stb.), mert én nem találkoztam egy újjal sem a PhysXModPack feltelepítésem és a legújabb UT3 patch feltelepítése után. Lehet, hogy túlságosan vak vagyok, de nézzétek el, és megértően válaszoljatok
. THX. -
r-chee
őstag
Tudod mit utálok legjobban az ilyen csomagolt fájlokban... hogy nem képesek vmi közismert formátumba tömöríteni. Jó hogy nem .lk, .gr stb "hülye" formátumba csomagolják be
(ez nem a te hibád, félre ne érts). Két tömörítő progim egyike sem tud mit kezdeni vele. Lekaparok egy WinRAR-t, de ha az sem tud vele mit kezdeni, komolyan mondom hogy....
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
:
. THX.
(ez nem a te hibád, félre ne érts). Két tömörítő progim egyike sem tud mit kezdeni vele. Lekaparok egy WinRAR-t, de ha az sem tud vele mit kezdeni, komolyan mondom hogy....