Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
addikt
-
Roderic
tag
[link]
Egy könyyü karácsonyi konfig!!"No pain, No gain"
-
Tom5
addikt
Proci megy feljebb?Kíváncsi lennék a CPU score-re 2,8Ghz-en...amúgy szép eredmény!Kíváncsi lennék elérhető-e a 6K-s ponthatár...
hmmm...Vista alatt kissebb órajellel jobbak az SM2/3 pontjaim...viszont a cpu score kevesebb...bocs,hogy hozzád hasonlítok,de kb 1 a konfigunk és kivi vok mi a különbség Vista és XP között,de lehet feldobok egy XP-t a másik vinyómra![ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Így van,játékok alatt nagyon szépen teljesít mind a proci mid a vidkari!
Bár tegnap feldobtam az Obliviont és kb 15 perc után elkezdett csikozni a kép (szerintem memória miatt),furcsa,Crysis,Gow,UT mehet órákat és nem csíkoz...Oblivion 15 perc után csíkoz,le is szedtem!Úgysem játszom vele... -
Tommaso
tag
Gondban vagyok a rivatunerrel, nem szabályozza a ventiket az Asus 8600GTS kártyámon. Sem a low-level, sem a driver-level csúszkák nem módosítják a tényleges fordulatszámot, hiába állítom át, a venti ugyanolyan hangosan pörög tovább.
Próbáltam a legújabb 169.25 és egy kicsit régebbi 163.75 forceware drivereket is (Vista 32 bit WHQL).
Mi lehet a probléma? A 8800gts-emmel simán mentek a low-level beállítások ugyanezzel a 163.75 meghajtóval.[ Szerkesztve ]
-
Hedgehanter
őstag
Vennek egy HR-03-at, Gainward 8600 GTS most 756Mhz huzva mennyit varhatok az uj hutovel..?
-
Tommaso
tag
-
Roderic
tag
-
korcsi
veterán
Jó árú 8600GT!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Felidax
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan problémával, hogy miután feltettétek a vga drivert nem tud betölteni az op rendszer? Konkrétan Vista és Asus 8500GT. Elindulna a win, de kékhalállal meghal, hogy vmi baj van a driverrel és újraindul. Ezt mindenféle driverrel eljátsza. Viszont ha a hiba miatt újraindul és betöltetem normál beállításokkal akkor meg gond nélkül betölt. Ha letörlöm a drivert akkor meg simán betölt a win, de úgy meg nem sokat ér. A Vista is a legfrisebb, az alaplapi driverek is ok-ék, a biost is frissítettem. Viszont ha úgy kapcsolom be a gépet, hogy belépek a biosba majd onnan ki akkor meg elsőre betölt a driver. Nagyon "vicces"..
Valakinek volt már hasonló baja?
A válaszokat előre is kösz! -
Szabikaa20
őstag
válasz Felidax #6229 üzenetére
Jajaj....Minek neked a VISTA??? Csak lelassítja a gépedet! Sokkal nagyobb teljesítményt érhetsz el egy WinXP professional-lal! Csak fölösen elveszi a sok memoriat meg a mostani config-ok meg nem elég jók egy Vista-ra! Totál fölösleg!Es legalább vista-s Drivert tettél föl?
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
jack982
aktív tag
válasz Szabikaa20 #6230 üzenetére
Például azért neki vista, mert dx10-es videokártyája van....
-
Hedgehanter
őstag
válasz Szabikaa20 #6230 üzenetére
Vagy 2-3% lassabb en nem mondanam hogy sok...... SP1 utan jobb lesz tuti... .
-
Felidax
csendes tag
Jah, jóhogy tetszik. Elvagyok előtte, mint a befőtt. Anyu letesz elé és elnézem egész nap. Viccet félretéve, igen a driverek Vistásak, ráadásul még 32bitesek is.
-
Szabikaa20
őstag
Nekem is DX10-es kartyam van,de most ezert nem telepitem fol a Vistat!!!De rendszermemoriabol legalabb 1 vagy 1,5Gb kell,ha normalisan akarod hasznalni!
Nekem meg aztan tök mind1 mit hasznal,en nem veszekedni akarok csak segiteni!Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Felidax
csendes tag
Amúgy lehet az lesz, hogy visszáváltok XP-re, ha ezt nem sikerül megoldani, de most még azért is küzdök vele! Amúgy le merném fogadni, hogy valami űber láma dolog miatt nem tudja betölteni a drivert csak még nem bökte ki a szemem.
Veszekedni meg senki nem akart szvsz. -
mazda626
addikt
2008-ban lehet ismét izzasztani a 8600-os szériát. Vajon mennyi pontot kapunk? 2000-2500-ra tippelek max. 3Dmark08 képek!
-
veterán
Sok ramot eszik a vista? (tudom), ezért veszek 4 giga ramot (meg a maya/zbrush miatt )
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
-
Bundás22
őstag
válasz Menthirist #6238 üzenetére
hát nekem 1 gigával is elmegy(annyi az ajánlott)
nekem rajta van még az XP játékra is
és a vista is, nem kell bántani a Vistát netezésre, szövegszerkeztésre nagyon szép környezetet kínál átlagos dolgokra nem lassúbb és stabilabb mint az XP
meg haladni is kell a korralEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
zso73
veterán
válasz Felidax #6229 üzenetére
Ez kell neki! 169.25 WHQL
Ha ezzel nem jó, akkor más a baj.[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.