Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dzsiforsz
tag
Hello
Inno3d 8600gt-jének a hűtése rendbe van? NEm zajos, nem melegszik?, mert lehet olyat fogok venni. Vagy helyette milyen gyártókat javasoltok. Esetleg passzív hűtést? max 25k ig.
-
Tom5
addikt
Én most vettem egy Inno3D 256-megás 8600GT-t,amit elvileg 512-megásnak hírdettek,kaptam róla Everest,3Dmark06 riportot és mindkét progi 512 megásnak látta!
A srácnak XP volt a gépén és nemtudom mikori everest,de nálam Vista alatt és a legújabb driverrel Everestel már 256 megásnak látta (helyesen) nemtudom ez miért lehet,hogy XP meg 512 megásnak írja,egy a tuti,gép bekapcsoláskor megnézni mit ír ki a kari BIOSa!
Amúgy nagyon jó kari,tuningolható és minden játék szépen megy vele! -
-
Tom5
addikt
Ennyi a különbség Vista és XP között... alapórajeles eredményem (igaz CPU húzva volt) nálam a 05 vmiért le sem fut...
mod:bár most nézem,lehet ,hogy ez a gyárilag emelt órajelek miatt van....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
dunc
nagyúr
Hello csak azért mertem belinkelni mert K. jó áron adom.
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Egy kis teszt eredmény akkor... a 05 kisebb frekin ment mert nem volt kedvem 25x tesztelni nagyobb óra jeleken
3DMark05:
A64 X2 4200+ @ 2420 MHz ( 11x 220 ) mem 400MHz
Kari: 650/1516/1600
[link]
3DMark06:
A64 X2 4200+ @ 2420 MHz ( 11x 220 ) mem 400MHz
Kari: 720/1680/1600
[link]Szerintem nem ez a vége sőt csak már nincs nekem kedvem tesztelni illetve eléggé meleg volt (~85fok a max) és így akkor legyen ennyi elég. Szerintem 06-ban a 6000 simán meglenne ha 2700 járattam volna a procit és még húztam volna a karit
-
norbesz74
aktív tag
Tiszteletem.
Kérdésem az lenne, hogy vettem egy gépet core2 6550 pk5 asus lapom van. és nagyon lassan települ felfelé. Mikor jatszok akad. Ha cod4 tört razorral nyomom a hangja viszhangosan akad és belasul. A hang kari creativ audy. és crysys el is ugyan azt a hang és akadás párost adja. Cod1 el meg csak beakad néha mikor pont akció van akkor akad be sajnos. valaki tud rá tanácsot adni előre is köhönöm. sziazstok.
Amugy asus 8600gt van. Egyszer cseréltem akadás miatt. -
AddyKing
tag
-
norbesz74
aktív tag
válasz Thomas1 #5091 üzenetére
Köszi ady é sthomas a választ.
Amugy 2 giga van benne 800mhz es. Azt mássak ki cseréltem, de ugyan azt csinálta.
Drivert elsőnek azokat cserélgetem semmi változás. 163.71 és 164.09 beta . gyárival is ugyan az a hiba. vgára gyanakszok 8600gt asus egyszer ezzel a hibával lecseréltem. Nem tom milehet a hiba de már megőrjít. -
gézu
őstag
válasz norbesz74 #5092 üzenetére
Ha a 2. vga-val is ua. a jelenség, akkor más a gond. Ha lassan települ fel a win, akkor valami nem tetszik neki a lapon ( hangkari, lan ) . Amit csak lehet, ki kéne venni a gépből és csak a vga, vinyó, dvd maradjon. Aztán teszt.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
@rglaaf
veterán
Hi! nah tesztelgettem én is a procit alapon hagytam a vga-n(msi 8600 gts oc) gyári hűtő,nem tudom mennyi a vége de majd még huzok rajta de akkor majd procival együtt mark05
PSN:BiZzare_0 ️
-
norbesz74
aktív tag
Köszönöm. creativ volt a ludas. Kivettem és jó lett a hang. Igaz hang kártya nélkül el se akart indulni, de alaplapi soundal tökéletes. Kicsi akadások vannak benne, de az elviselhető. Nem hittem volna, hogy egy hang kártya teszi. Ha beteszem másik szlotba akkor megjavulhat? Lehet hogy csak ir akadás lehetet???? Köhönöm még 1x
-
gézu
őstag
válasz norbesz74 #5096 üzenetére
Ha az irq kiosztás nagyon összegubancolódott, esetleg egy cmos reset, ha utána se jó akkor egy win újratelepítés segíthet. Érdemes megpróbálni másik slotban is. Lehet hibás is az a slot, amiben volt eddig.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
peterzonex
tag
Helló. Kérnék egy ajánlást, halk legyen, jól is hűtsön, és húzva lesz, ezekből:
Leadtek 8600 GT TDH 23k
Galaxy 8600 GT 23k
Leadtek 8600 GT TDH Silent 25k
Gigabyte 8600 GT SilntPipe 25.5k
Leadtek 8600 GT TDH Extreme 26k (Szerintem ez )
Leadtekről tudtok valamit? hány ns a ram + a hütő hogy hangos-e. köszi előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Autós topik
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 4
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- LG LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs