Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Nem, nem a kártyára, hanem az alaplapra van kötve. De amugy oda írtam a hsz-m végére hogy "Speedfannal szabályozom".
Azt nemtom hogy tudja e szabályozni a kártya , mert kb 1 napot volt gyári hűtővel.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Psych0
őstag
szerintem, ha a ge hűtőjétől lecsavarozod a ventillátort és a müanyag izét, és úgy teszed vissza 9-es ventivel lehet, hogy baró lesz A ge izonyítottan megy ennyit? 2300-as memó soknak tűnik, at 1500-as shader kevésnek, (lehet, hogy linkelve húzta).
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Symbio
senior tag
Nálam GIGABYTE - GV-NX86T256H-ZL a kártya lesz a nyerő. Halk, a tuning nem érdekel.
-
rumkola
veterán
Nekem passzív Giga van és rátettem egy 12cm-es ventit ami 600-on pörög, így gyakorlatilag hangtalan és jobb a hűtés mint bármelyik csodakarin. Bírja a 740/1850/1850-et is, de pár óra játék után úgy el kezd szemetelni sajna
700/1800/1800-on meg a Titan Quest kifagy, pedig minden más megy normálisan. Fura.A beírt értékeken nem hibázik sosem semmiben,/legalábbis amióta megvan, még nem akadt ki semmi ilyen beállításoknál/, így használom.
[ Szerkesztve ]
-
KisVasut
tag
a venti fordulatát télleg nem lehet szabályozni de negem nem is igazán érdekel.
pár ezer hsz-el visszamenőleg volt 1 fénykép a hűtésemről: 1 8800GTS re gyártott Spire hűtőt alakítgattam át erre. Ezek a tuning értékek stabilak játék közben de 1 3DMARK 06 erejéig elvitte a 780/1810/1060 at is (6400 pötty körül volt asszem X2 4200+ 2880MHZ). de ezen az értéken ahogy elindítom a játékot 1ből kékhalál és újraindul.
fényképet minnyá megkeresem.
[ Szerkesztve ]
"A szépség belűlről fakad." -Hasfelmetsző Jack
-
mazda626
addikt
Ha elhallgat, véleményem szerint nem zavaró. Az összes régebbi VGAm (5600XT, MX440) hűtője csinálta ezt a hangot, uána elhallgatott. Nem tudom mitől lehet.
Smallfront: Milyen drivered van most? Próbáld meg leszedni a mostani Nv drivert DriverCleanerrel és tegyél fel Nv oldaláról egy WHQL drivert.
[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
Nos mem tudom hogy alakul majd a kis sorsa , csak az alaplapi vga-t akartam valami komolyabra cserélni, nos ugy érzem sikerült , tény hogy öreg joszág , de legalább low ba elvisz mindent eggyenlőre , neki kéne üljek kis tuningnak meg tesztnek de nincs sok kedvem, lusta vook.
Hát jah kihalt a topik.
[ Szerkesztve ]
vga
-
N_A_S
veterán
Régebbi játkokba jau az még
Stresszélesre jó még ez a progi: [link]
Vagy valami más inkább?
Kiváncsi vagyok mint tud az AC hűtővel mert a gyárival még alapon is hibázott a volt tulaj szerint (nálam nem, de csak 1-2 napot ment, meg jól szellőzik a házam is + WD40 csodákra képes, stb... )
https://tinyurl.com/phnas
-
N_A_S
veterán
Furmark a tuti. Már rátaláltam.
egész jót megy a kari. 900-on kifagytak a memok, 800at még bírja, majd kettő között állapodok meg valahol. A GPU-t tesztelgetem, most 680on meg a core, és az a szép hogy 60 fok felé nem nagyon megy a kártya. Azért egy 2600Ft-os hűtőtől ez nem olyan rossz
https://tinyurl.com/phnas
-
Tibi86
aktív tag
Köszi a választ!
Erről a kártyáról van szó:kártya
Most olvastam, hogy talán ezt is át lehet tenni 5 voltra mert alapból 12-őn megy!
Remélem van rajta 5 voltos a csatlakozó.Ha ez nem sikerül akkor teszek rá egy vf 900-at vagy S1-et.
Ja, tényleg szerinted rá lehet tenni ezeket a hűtöket? Esetleg S1 elbírná passzívan is? (mert nem játszik túl sokat vele)
Lecserélni már biztos nem fogjuk,mert elég bika kártya még ez![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amikor a 9500GT-vel volt ilyen gondom, akkor egyszer átdugtam az alaplapira, és ott volt kép. Ez jó megoldás lenne, de ki a francnak van kedve naponta többször is dugogatni a kábelt? A BIOS-ban ilyen integrált VGA-s lapokban teljesen letiltani nem lehet az integráltat, mert ha emellett nem raksz bele diszkrét VGA-t, akkor nincs, ami adjon képet. Nálam ilyan beállítások vannak:
1. Állandóan bekapcsolva
2. Bekapcsolva, ha nincs külső VGATeljesen kikapcsolt állapot nincs. Általában a második állapot van beállítva a BIOS-ban, mert ha nincs benne külső VGA, akkor az alaplapi bekapcsol, ha pedig van külső VGA, akkor meg nem. Csak néhány kártya egyes alaplapokkal lassan kezd kommunikálni a POST folyamat közben, pont akkor, amikor a külső VGA felismerése zajlik. Lehet, hogy egy BIOS frissítés megoldaná a dolgot, de én sohasem tettem. Amióta más kártyám van, azóta ez a hiba nem jelentkezett. A 9500GT-nél előfordult, de nem állandóan,. hanem úgy időnként.
-
Borgi
aktív tag
hi,
nekem is valami gyors kötözős megoldással volt a 8 -as venti, célnak megfelelt még szögben is ált így több levegőt tudott rátenni illetve összeszedni.
V-tunert az enyém nem szerette, Riva tuner mondjuk bármire képes. De az orajelei a karinak elegek.
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
Borgi
aktív tag
Hi,
Itteni aprós árakat néztem, amikor felmerült benne hogy lehet el kéne passzolni, mert csak porosodik a dobozban. És azok alapján lőttem be a 10k-t.
De tarcsiba a kari nagyon jó, teljesítményét midníg szerettem, és az a 10k sokkal kevesebbet ér számomra mint maga a kari, amire csak a hűtés volt majd ennyi.
@warfighter: passzívan mondjuk inkább 5-7k mivel a kari eléggé használhatatlan úgy.
De az ez elötti karim egy leadtech 6200 128/128 is zalmival van hűtve amit hugom gépébe raktam. Kár hogy nem használja az asztali gépét.
Most (kb 1 éve) az asztalimba mondjuk giga 450 oc1 van bent, azért érezhető a 32 vs 192 számoló egység
Nekem is kb a komplett gépet kéne cserélnem kövire, mert Phenom II X 4 ugyan belemegy lapomba de arra szerintem már nincs értelme mennem, főleg hogy 2*1MB L2 van a procimban és 45 nanos.
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs