Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Match
tag
Sziasztok,
Adott 1 asus 8600 GT,mikor oszekotem a tv-vel elszalt a kari .
Nem tudok erre magyarazatot,szerencsere ismerem a sracot az boltbol ahonnan vettem es kicsereli.
Mitol szalt el valyon?
A kovetkezot mar nem merem tv-re kotni[ Szerkesztve ]
Minek inni és vezetni? Ha lehet szívni és repülni...
-
LYRI
tag
Sziasztok nemértek hozzá mennyi a jó pont segítsetek pls! Most vettem gépet Galaxy 8600GTS 256MB OC, 5000+X2 AMD,2giga 800mhz ddr2 geil. Lefuttattam egy 3DMark06-ot minden tesztet bekapcsoltam a pontszámom 1024x768 felbontásban: 7043. Ez jó vagy rossz? Viszont mikor a 2cpu teszt ment az a video 0-2fpssel ment... ez miért van? Nincs semmi huzva még a gépben.
-
bossvico
senior tag
-
Reac^
őstag
Már csak az a baj, hogy nem 1280-ban teszteltél, mert az a hivatalos felbontás
Így nem is tudnék rá mondani semmit, mert a toplista is 1280as beállításokból van:
alapórajeles lista
tuning lista1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
Alapórajeles eredmény? (A proci is alapon van?) Mert akkor teljesen rendben van!
Nem értem, ilyen indokkal nem lehet szervízbe menni, hogy nem hoz elég pontot a kártya 3dm-ben...1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
LYRI
tag
-
LYRI
tag
válasz Csiborbogár #8013 üzenetére
Van vagy 10fajta időzítés beállítás biosban honnan tudnam mit mire allitsak. Még ha 4db lenne akkor tudnám hogy sorban 4-4-4-8ra de 10közül kivalogatni mit mire..
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Tippeket kérnék! Galaxy 8600 Gt karim van. A gyári hűtést leszedtük mert szerintem elég kevéske. A helyére Zalmi VF 900 CU ment fel. A gyári venti a vga -ról kapta a kakaót 2pines csatin keresztűl , de a Zalmi 3 pines és nem megy rá! Így a Zalmi az alaplapról kapja a cuccot a system fanról. A biost úgy kellett beállítanom , hogy mindig ne szabályozza a system fan-t, vagyis állandóan fullon pörög a venti. HA engedem, hogy szabályozza, akkor inditáskor felpörög de utána teljesen leáll! Addig be se indul amíg jó meleg nem lesz a házikóba. Ezt nem merem kockáztatni , ezért full on és kész!
Azt szeretném , hogy a vga-rol legyen vezérelve.
Létezik valami olyan átalakító vagy valami , amivel a 3 pines csatit 2 pinesre lehet alakítani?
Egyéb megoldás ?
Előre is köszi.... -
jakuska
csendes tag
válasz Csiborbogár #8011 üzenetére
Nálam ugyanaz a konfig 6100 alapon... szal ott még lehet mit finomítani... lehet épp a mem beállításon csúszik el az a hiányzó 300 pötty
-
Reac^
őstag
válasz jakuska #8016 üzenetére
Ebbe a topikba kell beírni a lényeges jellemzőket a konfigodról és a pontszámot és felraknak a listára.
Azt is írd oda, hogy alapórajeles eredmény. Megjegyzem, ilyet elég ritkán látni a 8600osok között (Mindenki tépi a rendszerét és a vga-ját...)
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Antee
tag
Sziasztok!
Olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik rendelkeznek hasonló kártyával (tudom, hogy a topik errol szol, de olyan inkabb ne irjon, akinek nincs tapasztalata, köszi ), mégpedig ezzel a kártyával kapcsolatban: Leadtek WinFast PX8600 GTS TDH; ami érdekelne, hogy alapjában véve mennyire állja meg a helyét a mai játékok világában, illetve maga a 8600 és a gts, mint "teljesítmény", mit jelent. Úgyértem, hogy a 8600-as sorozatot milyen szintre lehet tenni a többi kártyához képest, és hogy a gts jelölés mit jelent a gs ill. a gt-hez képest.
Tudom, hogy van olyan, akinek ezek alapdolgok, de nekem annyira nem, és nem szeretnék rossz vásárt csinálni!
Válaszokat előre is köszönöm!
Ami ingyen van, az minden pénzt megér!
-
Balazs28
csendes tag
Akkor LCD TV-n simán megy, Nekem nVidia 8600 GT karim van, (kobábban ATI volt) a TV-m Sony 100Hz RCA átvitellel filmet szeretnék nézni de nem megy teljes képernyős módban...
Hallottam olyant, hogy a kártya nem is támogatja... ez igaz????????????
A TV-n van S-video bemenet ezen lehet filmet nézni?Esetleg valami megoldás?
Vagy csak béna vagyok és nem találom a menüben a theather modot ill full Screen módot.... ???[ Szerkesztve ]
-
bossvico
senior tag
Hali!
Még elég a mai játékokhoz, némi kompromisszumokkal, full grafika az már nem megy az új játékok esetén.
Ez egy jó középkat. kari, de nem mindegy mennyiért akarod venni.A gts azt jelenti, hogy a 8600-os gpu-k legjobban sikerült darabját birtoklod, és ez a sebességében mutatkozik meg.A tied 675Mhz-en megy.A sima gt 540-en.
Köztes elnevezések a gs, a ge, ezek is sebességet tükröznek.Olvasgass a Ph-n a vga tesztek között, pl a mostani 9600gt tesztben is benne van a 8600gts eredménye.
Az én saját eredményem pl. a Galaxy GTS el 3D06-ba 6827pötty.Ez tuning eredmény.
Csáo.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
cbr688
senior tag
nekem pedig eladósorba került az a jó kis megbízható karim:[link]
up minden 8600gt tulajnak -
antonybee
csendes tag
Sziasztok! Van egy Leadtek 8600 GT TDH-m. A gyari huto eleg jol hidegen tartja max 65 fok volt eddig, de sajna zajos egy kicsit! Nos, mit szoltok az AC accelero1 jo megoldas lenne? Mondjuk egy halkabb 12es ventivel? Esetleg mas otlet hogy mijen hutovel tarthatom halkan, es alacson hofokon?
Elore is koszonom!!! -
TPeti
tag
Sziasztok !
Kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot egy g80-as 320mb-os 8800GTS-re és hát megválok a jó kis vmodos Inno3d 8600gt-től. Mindenkinek további "fagyi"mentes játékot és 3dmarkot kívánok.
üdv, TPeti
Serpent 750 Nitro TC, Serpent.com
-
Antee
tag
válasz bossvico #8023 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából én is szivesen vennék Galaxyt, 7600gs premiumom volt, de 2 hétig ment csak hűtőventi nélkül, és megsült... Hiba volt úgy használni... De nagyon meg voltam elégedve vele, és Galaxyra elég jó ár/teljesítmény arány jellemző!
Ami ingyen van, az minden pénzt megér!
-
Invisibility
csendes tag
Sziasztok skacok! Van 2 db 7300GT-m amit SLI-be hajtok és megérné-e becserélnem őket valamilyen 8600GT DDR3-ra? Mert most van rá lehetőségem, csak dillemázok rajta. És gondoltam megkérdezem azoktól akik esetleg valami hasonlóról váltottak és érdekelnének a tapasztalatok/vélemények. Előre is köszönöm, minden tagnak a hozzászólását. Hétfőn lenne a csere és azért vagyok így "besózva".
ByE all!Szasztok
-
Pubszon
veterán
válasz Invisibility #8031 üzenetére
1Db 8600GT GDDR3 jobb teljesítménnyel bír mint 2Db 7300GT.
Tehát megéri cserélni, és nincs annyi "baj" vele.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
trialboy
tag
szasztok!
nvidia omega driver mennyit dob az fps-en a gyári driverrel szemben???
-
kicsigeri
senior tag
Hali
Milyen hűtést javasoltok a VAM-ra.
Én a 8600 GT-re a S2-t, néztem ki, +12cm es venti
Valaki valami jobbat.
Pro és kontraelöre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
trialboy
tag
ma amikor a játszottam a gépen (crysis) észrevettem hogy a hőfok elérte a 82fokot. ez már nagyon meleg vagy még elfogatható érték egy inno3d 8600gt-n???
-
antonybee
csendes tag
Es egy 8600 gt-t(540/1400MHZ) meddig lehet huzni ha egyaltalan erdemes egy ilyen AC accelero 1-esel, plusz venti alatta?
Es a garanciatol bucsutvehetek ha egy ijet rapatintok a karira?
Elore is koszonom -
Invisibility
csendes tag
Nagyon izgulok hogy holnap mit tudok bizniszelni. 8600GT vagy GTS Nem hiszem hogy ma este aludni fogok... Izgalomszint 10/10 !!! De ha a köcsög átbasz behozom a healert és nyomok neki egy ancoret! Ha nem akkor mindketten jól jártunk... Basszus bnőm is ki lessz akadva hogy holnap nem igazán foglalkozom majd vele . Én se zablásodok be mikor ő a kutyasétáltatást erőlteti 100KM/h-s szébe ByE all! Majd küldöm a tapsztalataimat!
Szasztok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest