Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csiborbogár
őstag
Semennyire!
Legalább kétmagos proci kell hozzá.HunBeowulf Alapon a 4400-as sem hajtja ki. Ha lusta vagy, de van pénzed, akkor vedd mega 4500-ast. Ha szeretsz tuningolni, akkor elég a 4400-as is.
Tuningolva kihajtja már.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
mazda626
addikt
Hát az tény, hogy olcsón lehet jó procit kapni mindkét oldalon. Figyeld meg, mire elterjedne a normális kétmagos használat, addigra már mindenkinek 4 magra fáj a foga. Ízlések és pofonok.
Szerintem szépen szalad a kari, ami nagyon tetszik, hogy Shader Clockra 200+ MHz-et is rá lehet húzni!
-
valentinho
senior tag
Én anno erre jutottam, csak akkor még nem frissítettem biost a lapon, meg már a linkek sem jók.De majd megcsinálom egyszer magasabb proc órajelekkel is...
http://soundcloud.com/tinnyo
-
valentinho
senior tag
Sajna ilyen hiba üzenettel dob vissza, 2* újratelepíés után is... Nemtom mi a baja, akkor már csak 05 maradt.
http://soundcloud.com/tinnyo
-
-
(Kolombusz)
veterán
Ha tuningolnám, akkor már inkább a GTS lenne jobb.
Hogy őszinte legyek, ez volt az első ATI kártyám és egyelőre nem is akarok többet. Az nvidia kártyáimban eddig még nem csalódtam, pedig jópár volt már. Egyedül ez volt az, amit nem szerettem és ennek nincs köze ahhoz, hogy elromlott.
A GTS-ben csak pozitivan csalódhatok, nincsenek vele nagy elvárásaim...Macka: ezért nézem inkább a 8600GTS-t. Nem játszok már annyit, hogy megérje ennyi pénzt kiadni egy vga-ra. Tavasszal úgyis kell venni laptopot az egyetemre.
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
veterán
Nekem volt.
Azt hittem jó, és védtem az inno becsületét, de nem.
A képe hullámzik (valami interferenca van benne) és max 620/1400/1800-at bírt tuningban. Giga passzív + 12cm-es venti megy 730/1800/1800-at. És nem hullámzik a kép. Valamint ját hozzá full game is. Mellesleg inno hűtése kurva hangos volt...
Szerintem ne vegyél inno-t.[ Szerkesztve ]
-
Thomas1
addikt
Nekem is Inno 8600GT-m van, a ventije egy picit tényleg hangos (nekem), de ez szubjektív dolog.
Nem bírom állítani a ford. számot, ez a gondja.
Tuningban 600/1600/1600-at próbáltam, ott nem volt gond, de felette valamiért nem bírta a GPU. Mem-el nem szórakoztam, nem ad szinte semmi plussz sebességet.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
őstag
szia nekem volt 1 hétig inno3d-ém szerintem ez sem rosszab sermejiktöl
és annyira kevés a különbség A Márkák között játékba hogy semmi
és aki ennek ellenkezöjét állitja az belevan buzulva ebbe a nagy hisztérikus 3dmark-os faszságba
majnem az összes 8600gt --gts kártyát kiprobáltam ezé merek véleményt nyilvánitani a dologról.
(én most a vmod pencilmod nélküli karikrol beszélek)
128bit szab határt ennek a karinak semmi más
most egy asus 8600gts-t nyuzok 750/2300-at megy shader1518
3dmark o5:13638pöty
De játékban nem jobb mint a többi.ja és nem akarok vitázni erröl mindenki hajta a maga igazát köztük én is
[ Szerkesztve ]
-
DeviL-B
tag
A Gigabyte 8600GT-t tudom ajánlani. Itt is az pöfög a gépben
Alapon: 600/1400/1440Need For Speed Pro Street: 1024 Full: 35-40 FPS
CoD4: 1280 Full: Átlag 70 Fps
Crysis: 1024 Medium: átlag 38 FPSKari természetesen alapon
EGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.
-
DeviL-B
tag
Passzív, de van rajta egy 8cm-es venti 2600-as fordulattal. 45-50 fok körül mászkál. 3DMark után 52 volt. Most akarok rá egy 5500-as fordulatút. Azért biztos, ami biztos
EGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.
-
DeviL-B
tag
Egy sima kábelkötegelő megteszi
Most egy Zalman van a karin, 2600rpm-el. Szerintem ennek sem lehet akkor rossz a légszállítása
-
Tom5
addikt
Ennyi a különbség Vista és XP között... alapórajeles eredményem (igaz CPU húzva volt) nálam a 05 vmiért le sem fut...
mod:bár most nézem,lehet ,hogy ez a gyárilag emelt órajelek miatt van....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Eagle16
addikt
-
lilike
csendes tag
ja és még valami lenne cseréltem driver és még mindig ezt irja egy oldal hogy: Video Card Driver Version (DirectX)
Your driver version number is: 6.14.11.6909 FYI: Your video card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper video card driver versions are important to the proper operation of your product. amint olvassátok 169.09 es driver szal legfrissebb béta driver igaz de sztem az első számokkal vana baj :6.14.1 -el ez mit takarna és hogy tudom frissiteni???? -
Tom5
addikt
Szerintem ez a Vista számlájára írható! 2800-mhzen Vista alatt adott ugye 1984 pontot,míg anno XP alatt 2045 pontot...de jövő héten veszek új vinyót és dobok új Vistát,majd akkor megnézem mi a pálya
Eagle16 nekem a prociban nincsen több,vidkariban még lehetnek mhz-ek de már nemvolt kedvem kitesztelni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest