Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz danilla #5850 üzenetére
Igen? Hmm, erre nem is figyeltem
Más: Felfigyeltem viszont arra, hogy a COD4-ben, hiába 30+fps a minimum, fullon, de még így is ilyen szakaszos a mozgásom. De csak egy két helyszín részletnél. Hiába van felhúzva a kari 690/1800/2000-re, meg a proci 3GHZ-re akkor is ezt csinálja. Belső terekben meg 120fps... Annyira nem zavaró, csak kíváncsi vagyok, hogy másnál is így van-e.
-
Bundás22
őstag
válasz Loituma69 #5819 üzenetére
tessék hogy végképp elmenjen a kedved ilyeneket irogatni:[link] 2007.04.23 8600-osok béta driverrel tesztelve kedvenc játékom a TDU a te kedvenc kariddal igencsak lassú(de jó h nem olyat vettem) jah és nem volt kedvem kidobni 2007 tavaszán 130000-ret egy 8800GTX-re bocsi, tényleg gagyi ember vagyok, csak 14K-t(ennyi volt a különbözet, de megérte), azért hogy 1600X1200-ban is csillogjon a kocsi
[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
Szaszati
tag
Sziasztok!
Épp videókari vásárlás előtt állok és szerény tapasztalataimmal nem tudom biztosra, hogy mi is lenne a jobb. Két darabot néztem ki, szerintetek melyik lenne jobb választás:
Gainward Bliss 8600GT GS GLH HDMI, 256Mb, GDDR3 (128bit), 1.0 ns, Dual DVI, Dual Display, 625/1800, SLI, HDMI - 93 €
vagy
EVGA GeForce 8600GT Superclocked, 256Mb DDR3 (128 bit), 1.4ns, HDTV, HDCP, DVI, 576/1500 - 112 €
Az Gainward így első ránézésre szimpatikusabbnak tűnik (nem feltétlenül az ára miatt), de szívesen várom a tanácsokat, esetleg ha van jobb választás, akkor jöhet bármi
A maximum ár az kb. 35000 Forint.Köszi előre is!
MobileArsenal - World domination temporarily suspended...
-
Gdmx
tag
válasz eddie17 #5851 üzenetére
Szai Eddie!
Ez nálam is pont így megy! Én sem nagyoj növök rá miért? Az az érdekes amúgy, h most cseréltem alaplapot asusról (12e-ft-os csodáról) gigabyte-re (ds3) + kapott 2 gb memet, na azóta van ez!!
Az asussal (csak 1gb ram) 3dmark05-ben egy szűk 1000-sel kevesegg pontot ért el a konfig mint gigával (már 2gb) , de ott mégsem volt ez.Viszont pl. a crisyst low helyett mediumon tudom játszani.... ki érti ezt?
Bizto valami driver lessz!Ötlet valakinek?
-
Szaszati
tag
válasz eddie17 #5854 üzenetére
És melegedés/fogyasztás szempontjából milyen tapasztalataid vannak? 450W-os noname táp hajtja a rendszert, nem lesz gond vele? Tuning nincs egyelőre tervbe véve, az nem olyan fontos szempont.
Bundás22: Kb nekem is így tűnt, csak azért gondoltam megkérdem az okosabbakat
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz Szaszati #5857 üzenetére
Melegedni melegedik. Olyan 68fok körülire alapon. Tuningal 71fok is megvan.
Fogyasztást nem tudok mondani, nekem az adatlapomon levő gépet viszi egy régebbi 400-as fsp. Azt hogy a noname mennyire viszi el, azt nem tudom megmondani, táppal sosem szabad spórolni. Meg ennek a kártyának mint a gts-eknek külön kraft is kell, de ilyen kábelt adnak a kártyához. -
Szaszati
tag
válasz eddie17 #5858 üzenetére
Köszi az infókat, úgy néz ki ez lesz a nyerő. Esetleg majd cserelek tapot, ha gond lesz vele Amúgy (lehet hülye kérdés, de jobb biztosra menni ) szerinted a jelenlegi konfiggal (adatlapon) fog működni gond nélkül?
-
Gdmx
tag
Skacok, erről mi a véleményetek? Megér 36k-t?
A különlegessége a dolognak : " NVIDIA® Quantum Effects™ physics processing technology "
Ez a többi gt/gts-ben nincs, ugye?
-
Gdmx
tag
-
Gdmx
tag
És nem vagyok meggyőződve arról, hogy olyan jó lenne ez a borda rajta attól függetlenül, hogy csöves.... valahogy elég hatástalannak tűnik a rövid lamelláival.
Pedig szép a doboza -
tonyo9
tag
szevasztok kellene egy kis segitség!
van egy konfigom ami a következő:intel core 2 quad 2.4 ghz ,asus p5n-e sli, elitegroup 8600GTS 256 mb....namost a videokártyával van problémám..az a baj hogy a driver cd-n van egy olyan hogy utility mappa,és ebben van három mappa és nem tom melyik jó az én gépemhez................INTELVXD........SISVXD...........VIAVXD
ez meg a readme tartalmatility Directory *
* README FILE *
* *
* =================================================================== *
* *
* [Adobe Reader ] You can read .pdf file *
* Please visit www.adobe.com *
* *
* [INTELVXD ] Intel(R) Chipset Software Installation Utility *
* *
* [SISVXD ] SISAGP DRIVER *
* *
* [VIAVXD ] VIA HyperionPro Driver *
* melyiket installáljam? -
Sdi
addikt
Ezek közül egyik se. Neked Nvidiás lapod van, ezek meg Intel, VIA és SIS chip-hez vannak.
Szerintem neked elég lenne a VGA driver. Ha friss az install, akkor esetleg az alaplapod cd-jén lévő cipset drivert tedd fel, ezek helyett, de nem biztos, hogy szükség van rá.Ezek nem utilityk, hanem driver-ek.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Casanova*
veterán
-
peterzonex
tag
Helló. Nincsen valakinek 8500GT-je? Havernak kellene egy kis segítség hogy melyik a jobb 7600GT vagy a 8500GT.Szerintetek?
-
eddie17
addikt
válasz peterzonex #5880 üzenetére
Hát azt hiszem, hogy a 8500GT DDR3!!! talán egy picivel jobb, vagy egy teljesítményük van a 7600GT-vel. Amugy ha DDR2-es 8500GT, akkor egyértelmüen 7600GT a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Nzothan
tag
sziasztok!
kinek van msi 8600GT oc-je?
egy kis infót szeretnék,hogy jó kari-e...meg ,hogy minden okés e a hűtésével...?ja meg,hogy megéri-e az árát? -
eddie17
addikt
válasz peterzonex #5885 üzenetére
Igen az jó, ha ddr3-as szintúgy.
-
Bioshock
tag
válasz Nzothan #5882 üzenetére
Hi! Én most vettem egy bfg 8600 gt oc-t és teljesen jó a hütője kicsit süvitős de a kártya stabil hosszú terhelés után is( előttte 1 napig passziv hütésü 8600 gt- m volt és kifagyott játéknál)
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paraolimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
killer1203
senior tag
szerintetek ez az ár igaz az xpertvision 8600gt re vagy csak elirás [link]
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
barnam_
nagyúr
válasz killer1203 #5888 üzenetére
A legtöbb 20k fölött van, úgyhogy lehet hogy elírás. Meg kell őket kérdezni.
-
barnam_
nagyúr
válasz killer1203 #5890 üzenetére
Xpertvision=Palit
Általában a referenciától eltérő hűtést, nyákot használnak, és lehet hogy lassabban megy, mint a ref. kártya. Nézd meg a gyártó oldalán, vagy kérdezd meg a boltban hogy mennyin megy. -
killer1203
senior tag
XpertVision nVidia 8600 GT 256MB DDR3 128bit Dual DVI, Tvo
(540MHz), Shader Clock (1180MHz), 256MB GDDR3 (700MHz),
NVIDIA GeForce 8600 GT
540 / 1190 MHz
ezt találtam remélem igaz
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
Roderic
tag
Sziasztok!!
melyik a jobb kártya az ártol eltekintve!!
Galaxy 8600GE vagy egy MSI 8600GTS O.C(735,2100)???"No pain, No gain"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest