Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Tibisz
aktív tag
Nincs nehéz felfogásom, csak olyan dolgokkal érvelsz ami mögött nem látok semmilyen valódiságot! ;)ű
1. Ha ment volna, akkor miért nem erőltetted meg magad? :D
2.Már 3 éves a fősuli, és köszönöm értelek! :P :U
3.Bármelyik egyetemre/fősulira, be lehet jutni pénzért sokkal kevesebb ponttal is, így ez nem csak a GDF-re igaz, látod megint alaptalanak a vádaid! :o
Nézd meg, hogy annó a Kandóra milyen pontok voltak 2001-2002-ben, és csodálkozz! :)
4.Nem értem mi a különbség, hisz ott is csalni akartak! Ügyeskedők mindenütt vannak, és a GDF-en is kiszűrték! :U
Igen kezdem érteni: azért mert nem sikerült elvégezni, máris minden rosszat kitalálsz! Kíváncsi lennék, ha ez sem sikerülne, akkor a mostani sulid is hasonló kritikákat kapna? :D
Nem vettem személyeskedésnek, de nem fogom hagyni, hogy minden alap nélkül leértékeld a diplomámat!!! :(((
Aktív témák
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest