Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garold
senior tag
válasz
Garold #17901 üzenetére
Üdv!
Igaz választ itt nem kaptam, de lett megoldás:
Szombaton az itteni bejegyzésem megírása után írtam egy szép levelet a Beko oldalán, tényszerűen közöltem mi történt, és emlegettem felügyeleti szerveket. Ma már hívott is a helyi alvállalkozó és kaptam válaszmailt is hogy kapok csereutalványt. 😃 Ennyi kellett, határozottan kellett fellépnem. -
Garold
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, leírnám röviden a problémámat:
09.22-én vettem egy BEKO szárítógépet, ami már úgy csörög mint egy ócska hűtő
09.26-án jeleztem szerviz igényemet az Orczy szerviznek (én balga 3 nap-os - munkanap helyett - cserére emlékeztem hibás eszköz esetén, itt kellett volna egyből cserét kérnem...)
10.06 megérkezett a szerviz helyi alvállalkozója (igaz csak telefonos sürgetés miatt), és megállapította, hogy alkatrész csere szükséges, megrendeli
Azóta is az alkatrészre várunk, én is és a szerelő is...Mit tanácsoltok, mit tehetek? Eltelt közel 2 hónap és nem történt semmi...
Az összefoglalót végigolvasva nincs max idő megszabva javításra. Tudok valamilyen hivatalos szervnél panasszal élni? -
Garold
senior tag
Tönkrement a HD 7770-es videó kártyám, kaptam helyette egy újat R7 250X néven ami ugyanaz tudja.
Ilyenkor mennyi garancia jár? A normál gari kitolódik a javítás idejével vagy újraindul a 3 év?A régi kártya gari jegyét cég nem adta vissza, az új kártyához pedig nem kaptam újat. Írtam nekik, azt a választkaptam hogy besuerzik a gyártótól és pár hét. Tegnap meg is érkezett a gari papír, természetesen a bolt által kiállítva, csak még mindig a HD7770 van rajta és nincs kitöltve a beüzemelés/vásárlás időpontja sem.
-
Garold
senior tag
Sziasztok!
Tanácsért jöttem volna hozzátok:Bedöglött az Asus HD7770 videókártyám 04.28-én telefonon jeleztem az Edigitalnak, hogy szükségem lenne a garancia futárra, azt az ígéretet kaptam hogy 29-én jön érte a futár. Persze hogy nem jött érte csak 30-án, de ez már nem biztos hogy az Edigitalon múlott.
Azóta nem kaptam semmi hírt a kártyáról, a hét elején felhívtam őket, elkezdte mondani a telefonos ügyintéző, hogy 15 nap általában bla, bla, de mikor mondtam hogy már 20 napnál járunk utána nézett és azt mondta hogy márka szervizben van, nem kaptak infót ők sem, majd küldenek sms-t.
A kérdéseim a következők lennének:
A garanciális ügyintézés ideje mikortól kezdődik? Amikor telefonon jeleztem, amikor elvitte a futár, vagy amikor megérkezett hozzájuk?
Ha elértük a 30 napot, milyen lehetőségeim vannak? Kérjem őket szépen, fenyegetőzzek fogyasztóvédelemmel, hívogassam őket 2-3 naponta? Van-e ezeknek értelme, vagy legyek türelmes?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megtollasodik a középkategória
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest