Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lostprophet
aktív tag
Sziasztok!
Következő a kérdés:2 éve vettem egy külső Samsung HDD-t, amire ugye 1+2 év jótállás van. Puff neki, egyszer csak megdöglött annyitól, hogy kihúztam a laptopomból és bedugtam a számítógépembe (igen, leválasztottam előtte). LED-je felvillan és szépen kattog (utólag fórumokat böngészve típushibaként aposztrofálták). Ezután bevittem Extreme Digitalba (ott vettem), ahol először elhajtottak, mondván menjek a Samsung szervizbe, ők foglalkoznak vele (merevlemezt javítani?). Kiderült Pécsett nincs Samsung szerviz, csak BP-n, úgyhogy visszatértem az eDigitalba és nagy nehezen sikerült a hebegés-habogás után felküldeni a Samsungnak, mert hát "az eDigital nem cseréli helyben és majd a Samsung elbírálja, ha jogos a követelésem, akkor küldenek egy újat". Oké, ez volt 2013.05.06-án, szerviz jegyzőkönyvre azt írták, hogy "A hiba kijavítása, időtartama: kb. 30 nap". Azóta eltelt 36 nap és se egy email, se telefon.
Ha holnap bemegyek személyesen és még nem tartanak sehol, követelhetem-e azt, hogy vagy adjanak egy újat vagy a vételárat fizessék vissza?Előre is köszönöm a segítséget.
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
lostprophet
aktív tag
válasz Superhun #9624 üzenetére
Ha minden igaz az 1+2 év a Samsungé, legalábbis a jótállási jegyen ez áll.
Javításról olvastam azt, hogy 15 napon belül törekedni kell a kijavításra, de gondolom ez a cserére nem vonatkozik.[ Szerkesztve ]
-
lostprophet
aktív tag
válasz Prevent #9629 üzenetére
Ha minden igaz, három napon belül kérdés nélkül cserélik, ha doboz, tartozékok, satöbbi megvan. Pénz tudtommal csak akkor adnak vissza bárhol, ha nem tudják javítani és nem tudnak helyette másikat adni (vagy nem találsz megfelelőt magadnak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózatokról alaposan
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Thrustmaster TH8A USB kézi váltó + Racing clamp egybe eladó (PC)
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest