Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
Ha vélemény kell akkor Genius, szép és jól szól. Bár a másikat nem ismerem... de a G itt dübörög mellettem... persze nem most mert akkor a szomszédok kivágnának

ha adatok kellenek akkor nézd meg a műszaki adatokat... vagy most szavazást tartunk?
-
etilin
aktív tag
Én most rendeltem meg a Geniust így lehet hogy elfogult vagyok. Creativból még csak 2,1-est hallottam eddig (külsőre annak is hasonló mélynyomólya és szatelitjei vannak)de az eléggé puffogot tüc-tüc zene még elmegy rajta de komolyzenével komoly gondjai akadtak.
Genius jóval komolyabb egyedül a hátsó hangfalak gyengék.
A Genius hangfalai külső méretre sokkal nagyobbak , komolyabb hatást keltenek (bár ez hangzás szempontjából nem jelent semmit)
Amúgy egy srác megnézte az erősítőjét a Geniusnak és míx 80W sinuszos teljesítményt bír.
Na rábeszéltelek......... -
Begi
senior tag
Up!
Valaki pls help! -
Mazka05
őstag
Szerintem hagyd mind2-öt4 Itt van egy király! ahol lehet kapni: Bővebben: link és teszt róla: Bővebben: link
-
etilin
aktív tag
Szerintem a Geniust csak mert sokkal szebb nekem legalábbis.
-
Keitaro
addikt
Geniusról van itt rengeteg tapasztalat ha még nem olvastad volna : Bővebben: link
De tényleg nem rossz az 5400 sem, sajnos érdemben nem tudok segíteni, kb úgy állok mint te. 5400-as már hallottam Geniust még nem
-
Begi
senior tag
Szeretnek 5.1-es hangfalrendszert venni. Es sokat olvastam a Genius HT 5.1-rol, de a szobatarsamnak egy Creative T5400-e van, es az is eleg impozans.
Szerintetek melyiket erdemes megvenni?
Elonyok, hatranyok?
Minden erdekel, ha van mas variacio, az is!!!
Ja es most latom, hogy elirtam a topic cimet, termeszetesen gEnius-ra gondoltam
Ha latja egy moderator atirhatna thx
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest