Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
Nem melegedett el, ahogy néztem cserébe kb. mindentől fütyült a ventije.
100k környékén, ha tényleg nem használja többre az ember, akkor lehet ok. De így meg én már nem merek gépet venni, mert jön egy win update, vagy valami biztonsági rés foltozás vagy bármilyen youtube vagy más frissítés és már le is lassul szerintem. Kevés tartalékot érzek benne.
Plusz amennyire látom, a modern oprendszerekben iszonyat sok háttérfolyamat futkározik, azok fel is használják a több hardware szálat, szóval 4 szál szerintem már nagyon a határeset manapsag, és nem időt álló kicsit sem.
Volt múlt hétig 8750H-m, és nagyon reszponzív volt, valszeg a sok szál miatt, mert volt miből gazdálkodni a folyamatoknak, pedig az egyszálú teljesítménye nem acélos már manapság. A 10510u-hoz képest egy teljesen más dimenzió volt. De mondjuk a 1125G4-hez képest nem sok különbséget vettem észre napi használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest