- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
capulet75 #8205 üzenetére
Én bátorkodok egy listát írni; igazából eléggé megmozgat a notebook-ok hangzásvilága ezért ha megtehetem letesztelem a nálam járó notik hangját. (persze ha arra érdemes technikát látok benne)
Asus NX90 -ez egy 18.4-es szörny; amit a David Lewis a B&O mérnöke tervezett. Igazából ez hangrendszer ami alá épített az Asus egy notebook-ot. Hangereje nem valami erős, de elképesztően tisztán szól, döbbenetes részletesen adja vissza a hangot. Egy szobát azért könnyűszerrel betölt a hangja, úgy hogy nincsen mélynyomója !!!
MSI GT663R - ebben debütált a Dynaudio notebook fronton. A kis 15"-ös gépbe belepasszíroztak két elég komoly szatellitet és egy öblös mélydobozkát. Az igazi dinamikát a karbon membránok és a földfém mágnes motorok adják. Meg is mutatkozott a 17-es modellnél már az MSI silánysága, hogy ott sima hangszórók kerültek már bele, persze úgy, hogy a Dynaudio felírat "véletlenül" fent maradt a gépen. (mint ahogy az Asus-nál a Bang&Olufsen
)
AW M18x R1 Klipsch referencia - az AW a 18-as zászlóshajójába dolgoztatta bele a Klipsch-el a hangrendszert, pénz nem számít alapon, ha már SLI meg ilyenek... Viszont itt is beindult a sz@rrágás; egyes modelleknél úgy ismerni meg a Klipsch hangszórókat, hogy azoknak fehér szilikonos a membrán csillapító gumijuk nem fekete!
Toshiba X300 X305 Harman Kardon - az igazi gettódöngető! Halkan és felhangosítva is brutális dinamikával szólaltatja meg a hangokat. Aki nem vágyik audiofil élményre csupán annyival megelégszik, hogy lobognak a fülei mikor a gép fölé hajol annak tökéletes választás. Szerintem leordítja bármelyik más gyártó notebookját.
Jól példázza, hogy ezek a hangszórók vannak benne; a legkisebbek is akkorák mint egy cigisdoboz!
Hallgattam még a Dell XPS-ek JBL-jét és a HP Beast audio-ját is, de szerintem a fentiek mellett labdába sem rúgnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest