- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2472 üzenetére
Mondom (írom): IDE módban nyomtam fel a Win x64-es rendszeremre az AHCI + RAID drivert, úgy, hogy a rendszer még két évvel korábban, tök más alaplapon lett telepítve. RAID üzemmódban volt a vezérlő, rossz helyre dugtam a merevlemezt, és minden további zokszó nélkül ment az XP x64. 32 bites rendszerem ezen a gépen nincs, sem Windows, sem Linux.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2416 üzenetére
Az történt, hogy alapesetben IDE módban használtam. RAID-et akartam, a SATA 4-5 portot BIOS-ban szépen át is tettem IDE-re, hogy a 0-4 port szolgálja majd ki a RAID-et, az XP meg vígan elszaladgál az IDE kompatibilis vezérlőn. Eddig oké, csak véletlen rossz helyre, a RAID-re bekonfigurált SATA-ra dugtam rá a már telepített, konfigurált windowst tartalmazó merevlemezt. Indult, mint a kisangyal. Akkor vettem észre csak, hogy hibáztam, mikor a HDSentinel nem látta egy merevlemezem állapotát sem. Itt 1 OS-t tartalmazó, és két üres HDD volt a szereplő, és mindegyik a RAID-re belőtt SATA csatikon.
Tehát akkor, mit is kéne neked kipróbálni?
HGyu
-
Dusee
őstag
-
-
Chaser
legenda
Ha lárifári ha nem
Az inteles decka is új, pár hónapja dobták piacra, ez ne indokolja már hogy magas az ár. Jó vkinek kell hybrid cf, vkinek nem, a vga meg annyival nem erősebb ha nincs dedikált ramja, mint amennyivel többe kerül a lap, sztem egy 66gt lazán elgyalulja, de lehet még egy ddr2-s 73gt is meghúzva, várjuk ki az itthoni árát, én azt vártam hogy kicsipézé dobják ki.
-
Chaser
legenda
De ha azt feltételezzük, hogy valaki nem gamel, vagy csak minimálisat az intvga-val, akkor nem kell neki hybrid cf, vagy ha nv vga-t akar, akkor se kell. Mért drága? Ugyanilyen felszereltségű nv chipes intel lap bruttó 16k, a vga-ja biztos gyengébb, de ha ezen a lapon nincs dedikált memória a vga-nak, nem értem az árát...igaz akkor se érteném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max