- eBay-es kütyük kis pénzért
- UEFI BIOS frissítési módok 2016-ban és 2024-ben ASUS alaplapoknál, FlashBack
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- TWD: Dead city röviden
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A siker két szabálya
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hóban vigad a ló
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz bencze #33138 üzenetére
Ha nagyon akarom és nem eső után vagyok, akkor a forgalmas részeket el tudom kerülni földúton meg murvás úton, de országúti bringám van, és nem szereti az ilyet. Úgy van két-három hosszabb útvonalam. Gyakorlatilag ennyi. Eső után ezek a földutas részek is járhatatlanok. A forgalmas utakon nem lassítanak szinte sosem, amikor kikerülnek, és ha jönnek szembe, akkor vagy a szembejövőre húzzák rá, vagy rám. Igazából kevésbé forgalmas úton is láttam már ilyet nem egyszer, csak ott ritkábban fordul elő, hogy 2 autó meg egy biciklis összetalálkoznak. Az egyik útvonalnál a Márkó - Hárskút ilyen forgalmas szakasz, a másiknál meg a 77-es Nagyvázsony előtt, ezen kívül még a 8-as főútra rá lehet menni a harmadiknál, ami 4 sávos. Mindegyik útvonal vagy egyik vagy másik irányba elég meredek, úgyhogy ilyen könnyű 1 órás tekerésre, ami nekem kéne futás után másnap, nem alkalmasak. Fő edzésnek jók lennének, ha ezt akarnám csinálni futás helyett. Elvileg lesz majd bringaút, ami összeköti a környéket Veszprémmel, hogy ne kelljen földúton vagy a 8-ason menni, mert most ez a két lehetőség. Talán az segít valamit a helyzeten. A görgőnél talán jobban zavarna annál, hogy uncsi, hogy közös az udvar és a szomszédok komplett hülyének néznének, ha ott tekernék a semmiért. Helyiség nem nagyon van, ahol tudnám csinálni. Még meditálok majd rajta, valszeg télre fogok venni egyet a rosszabb napokra.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
6030D
őstag
válasz bencze #33138 üzenetére
Azért van hely bőven biciklizni, ha az ember akar.
A Tour de France alatt meg jönnek a nagy Canyon akciók, úgyhogy óvatosan a szíveddel.[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gaming notebook topik
- UEFI BIOS frissítési módok 2016-ban és 2024-ben ASUS alaplapoknál, FlashBack
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika