Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tamas1982.1 #3783 üzenetére

Nem rossz gépek ezek, főleg az árukért cserébe. Én azért egy kicsit az alkatrész és akku utánpótlástól félnék. De ez más tészta.

_ak_: a szegélynyíró csak kisebb területre és kisebb fűre jó, itt-ott kiigazítani a szegélyek mentén lenyírni a füvet, tujákat, fákat körbenyírni. Persze cserébe nagyon könnyű, kompakt gépek, és árban sem drágák, legalábbis az egyszerűbb változatok. Nekem az 1000 m2-en a benzines fűnyíróm mellett egy ilyen szegélynyíróm van: [link] Amire vettem, arra tökéletesen megfelel. De nem lehet összehasonlítani egy benzines fűkaszával.Azért én azt mondom, hogy 80-100 nm-t bőven lenyírsz egy akkus szegélynyíróval is. Végülis akkor milyen fűkaszát vettél? Akkusat vagy benzineset? Későbbiekben még jól jöhet, ha lesz saját házad. Használtad már? Ha nem, akkor még kicserélheted a szegélynyíróra... Egyébként én ezektől a műanyagkéses megoldásoktól ódzkodom, a damilos megoldás szerintem még mindig jobb. Veszel a fűkaszához/szegélynyíróhoz 50 méternyi damilt kb 1000-1500 ft-ért, azzal 5 évig biztos elleszel ekkora területen. Míg a műanyag késeket sokkal gyakrabban cserélgetheted, nagyon gyorsan tönkremegy 1-1 db.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés