Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz Dr.Zoo #127 üzenetére

Erről jut eszembe, el is felejtettem reagálni még.

Alighanem igazatok lehetett.
    Én azzal inditottam, h a kiszállitás felől érdeklődtem, nevezetesen Esztergomba hogyan tudnám átvenni, gondoltam elmennék megnézni, leteszek mondjuk 20-30ezret, mint szállitási költség, és a többit átvételkor.
    Erre mondta, h rendben, küldi is a számlaszámot.
    Egyébként bemutató darabok, azért ennyi az ára, ezt mondta, de lehet én adtam a szájába a szavakat, mert én kérdeztem,, h mivel újnak néznek ki, ezek valami bemutató darabok voltak?
    Aztán telephelyet egyeztettünk, h ott lehet megnézni, valami budaörsi cím volt, de aznap nem ért rá, én meg már eleve úgy mondtam neki, h csak az a pár nap jó délelőttönként nekem, köv héten meg délutánonként 15 után érek csak rá, de 16-ig nem érek oda, viszont ők akkor zárnak.
    Na azt mikor mentem volna kedden, akkor szólt, h mégse jó neki aznap, mert mittudomén valahová mennie kell. Azt majd menjek inkább szerdán. De szerdán meg már nem vette fel a telefont.

Utána nem hivtam, csak a héten, mert délelőtt megint ráértem volna elmenni, de már nem létezik a telefonszám, és most már a hirdetések sincsenek meg.

Előreutalni nem akartam "csak úgy", úgyhogy ez a veszély nem áll fenn nálam, h lehúznak, de azért köszi az infót.

Hol mutatja, h ki mikor regisztrált? :F
    Vagy mobilon nem lehet megnézni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés