Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz rostiron #43659 üzenetére
Ehhez a Superluxhoz az E10k-t szokták ajánlani.
(#43660) Crondore: Persze, kizárva eddig sem volt.
(#43657) r0b1: Az itteniek közül pendre54 Audio-gd NFB-15-el használja az R70x-et, kb. az is ilyen árkategória.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
s4tch
veterán
válasz rostiron #99007 üzenetére
Ha egy Raspberry Pi belefér, akkor arra kell tenni egy tetszőleges rendszert (volumio, dietpi, moode, picoreplayer, stb), és azt lehet telefonról kezelni. A volumio ingyenes verziója is elég lenne, abban van webrádió, hálózati vagy usb lejátszás, spotify connect, ilyesmi. Bővebben itt: [link]
-
stellaz
veterán
válasz rostiron #99007 üzenetére
Erre vagy egy bluetooth adapter alkalmas a legpraktikusabban, vagy nekem van egy Google Chromecast Audio-m, ami a wifi hálózaton keresztül működik. Ez utóbbi stabilabb és lehet közben mást is csinálni a telefonon, annak a hangja nem megy ki, csak amelyik alkalmazás éppen ki van küldve rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
letoltobeze
aktív tag
válasz rostiron #99032 üzenetére
Én is kísérleteztem egy ideig azzal, hogy a CoreElec-es Minix box-al játszak le zenét, de feladtam. Biztos meg lehet oldani, de én nem jöttem rá, hogyan, viszont arra igen, hogy a CoreElec-et nagyon nem erre találták ki.
Ami nekem eddig legjobban bejött, amíg a NAS-ról hallgattam zenét: Minimserver telepítése a NAS-ra, hálózati lejátszó (SOtM SMs200 vagy olcsóbban az említett Raspberry+Volumio
A telefonra meg a BubbleUPNP
Azóta van már külön zeneszerver, de még mindig a BubbleUPNP-t használom telefonon a vezérlésre.
Ja és kell egy DAC is, ahogy írtad, de ha mindez megvan, akkor elég happy lesz az asszony is meg te is... -
s4tch
veterán
válasz rostiron #99034 üzenetére
Ez egy mini számítógép. Linkeltem korábban egy kapcsolódó topikot, ott több infót találsz. A lényeg, hogy kell egy Pi, egy 5V táp, egy micro sd kártya, a kártyára megy a volumio (linux alapú, ingyenes, zenére kihegyezett oprendszer). A volumiót be kell állítani, aztán lehet telefonról kezelni.
Pl [link]
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz rostiron #99032 üzenetére
A Bluetooth adapter szerintem nem a hangkártya elé megy, hanem közvetlenül az erősítőbe, pont az a lényege, hogy van benne DAC. Már ha jól értem a problémát.
Én hálózatról úgy játszottam le zenét, hogy a merevlemez usb csatlakozott direktben a routerre, azt elértem telóról BubbleUPNP-vel azt hiszem és onnan Bluetooth-on ment ki közvetlenül az erősitőre, nyilván másik bemenetre állítva, mint a hangkártya. De Bluetoothon bármi kimegy direktben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest