Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
pocsid
csendes tag
Sziasztok!
Röviden összefoglalva a következő lenne a problémám:
Még decemberben vettem egy Fujitsu-Siemens S17-1 típusú TFT-t. Működött egy hétig, azután nem lehetett bekapcsolni, elvittem a hozzám legközelebb eső szervízbe, ott sem tudták bekapcsolni, irány Pest, onnan meg visszaküldték, hogy a hibát nem észlelték, és láss csodát a monitor megint működött... 3 napig... azután kezdődött minden elölről, a ''közbülső'' szervízben megint nem kapcsolt be, Pesten megint bekapcsolt, megvizsgálták, nincs kontakthiba, stb... Most arra várnak hogy náluk is produkálja a hibát.
Én a monitort mindig rendeltetésszerűen használtam, egy ATI Radeon 9500 Pro kártya DVI kimenetén.
Nincs valakinek ötlete, hogy mi okozhatja a gondot? Vagy esetleg hasonló eset történt már valakivel?
Aki tud, kérem segítsen, én már nem hiszek a szervízeknek, stb... :(
Köszönettel,
pocsid
Aktív témák
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- XIAOMI G27i ELA5375EU 165Hz Eladó 2025 Márciusi vásárlás
- LG 24MP48HQ-P Monitor (1080p)
- Philips Momentum 43 4K HDR monitor - Győr - hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi