Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
junk_corp. #649 üzenetére
Nekem van az 560-hoz dupla méretű akku hozzá illő hátlappal. Az eredeti dokkolóba nem megy bele, de én ezt megoldottam: a PDA-t tartó hátfalból levágtam annyit, hogy bele lehessen helyezni. Még mindig tart így is, csak kicsit nagyobb szerep jut a csatlakozó általi tartásnak is. De tönkre nem teszi, nem kell aggódni.
Az autós tartóba pedig belefér. -
junk_corp.
csendes tag
Érdemes megvenni a nagyobb, 2250mAh-ás akksit? Nem túl bumszli? Ahogy nézem így a dokkolóba/autós tartóba sem tudom beletenni?
-
junk_corp.
csendes tag
válasz
junk_corp. #647 üzenetére
Na, a fene egye meg, utánaolvastam a routeremnek és kiderült hogy a mostani (mellesleg 'legújabb' - 2006-os...) firmware egy kalap sz*r. Kerestem egy korábbit és most úgy néz ki megy a dolog. Hihetetlen ez a sok nyomorult kacat amit 'termék' néven megvetetnek velünk. Legalább 2006-óta frissítették volna a firmware-jét, a probléma ugyanis azóta létezik, persze lesz*rták. Még csak nem is volt olcsó, 25ezres kategória (akkor).
Esetleg valakinek eladó mini USB billentyűzete?
Keresgéltem és lehet bluetooth-os mini bill.-eket kapni (dealextreme pl). A win mobil 5 képes lekezelni ezeket, vagy marad az usb-s változat a hostkábellel? -
junk_corp.
csendes tag
Komolyan hogy ilyen átkozottul nyögvenyelős legyen ez a roh*dt wifi.
Titkosítás WPA-PSK, a routeren WPA-Personal beállítva, DHCP beállítva (ugyanitt a compatibility bekapcsolva).
A srác akitől vettem elötte hw reszetelte, azóta én az E2C-t nem indítottam.
A 'Configure Wireless Networks' 2 perces tökölés után beteszti 'Available' státuszba a talált hálót, de sokszor 'Unavailable'. Aztán megint 'Connecting' de semmi. WLAN Power save mód kikapcsolva.
Kipróbáltam egy Wifi monster nevezetű csodát ami szerint a jel excellent... mégis mire nagynehezen kapcsolódik, kapok egy 127.0.0.1-es címet amivel persze semmire sem megyek. De sokszor ez sem látja a wifis hálót... a router tőlem 1m-re.
Mit lenne még érdemes kipróbálni? Köszi.
-
junk_corp.
csendes tag
válasz
junk_corp. #645 üzenetére
Természetesen 'használtan'... újat már nehezen kapnék. (:
-
junk_corp.
csendes tag
válasz
Dictator^ #644 üzenetére
Igen, azóta már kiderült de azért köszi. Vettem használtan egy N560-at így már nem aktuális.
Most az a problémám, hogy kapcsolódik ugyan a pda a wifi hálózathoz, viszont nem kapok IP-t (csak 127.0.0.1-et). IP-nek DHCP van beállítva, a routeren a dhcp szerver pedig elindítva.
Köszönöm,
jc -
Dictator^
veterán
válasz
junk_corp. #643 üzenetére
Én úgy tudom, az 500-asban nincs WiFi (legalábbis alapból).
-
junk_corp.
csendes tag
Sziasztok!
Hagy kérdezzem, az N500-ban van wifi? Látok a hálókártyák között egy SyChip wifi SDIO-t (ez csak egy driver?), viszont a 'WLAN power'-t nem látom a beállítások/Rendszer alatt. Lehet hogy csak ki van kapcsolva és valaki eltüntette az ikont? (:
Ha nincs wifi adapter, lehet bele külön venni? Illetve memóriabővités létezik az eszközhöz?
Köszönöm!
-
-
Dictator^
veterán
Srácok, fel akartam rakni egy újabb térképet az Igo8-amhoz (nem tudom melyik 8.x). Azóta nincs térkép, raktam rá új Igo8t azóta igo se indul mert nem eredeti.
Vissza a régihez, ahhoz nem nyultam csak átneveztem, már az sem megy. Reinstallt kapott, megy, csak nincs térkép, pedig ottvan... hELP!
Holnap indulék törökbálintra és nem tudom mit csináljak...
-
SCarecrow
csendes tag
Sziasztok!
Most szereztem be egy ilyen készüléket, és egy régi 5.X-es Winmobil ketyeg rajta....amit frissíteni szeretnék.
A kérdés az lenne, hogy a frissítés során kötelező jelleggel benne kell hogy legyen a masina a bölcsőjében? (ugyanis azt nem kaptam hozzá :S...és a volt tulaj sem tud a hollétéről :S)Tehát enélkül is megoldható a frissítés fullon töltött aksival, adatkábelen? Vagy felejtős?
Várom a mielőbbi válaszokat, ide, vagy akár a farkas666@gmail.com-ra.
Köszi előre is
-
amstel23
csendes tag
Elado Fujitsu Siemens PDA LOOX N500 karacsonyi aron. 10.000 FT.
Ha erdekli valakit kerem irjon. USB tolto / adatkabel, 1 GB memoria kartya, GPS, IGo, stb -
amstel23
csendes tag
Sziasztok.. Elado egy Fujitsu Siemens PDA LOOX N500. . Alig hasznalt. En is vettem valakitol.. mert azt hittem kihasznalom a GPS-t de csak ott porosodik mar egy idje.. Rajottem hogy nem hasznalom. 1Gb memoriakartya + USB tolto es adatkabel van hozza.
Ara 10.000 Ft.
Szep karacsonyi ajandeknak.
Ha erdekel valakit.. irjatok batran.
-
jocek13
tag
-
pori92
csendes tag
helló
tudja valaki hogy egy n500-ast pda-t egy usb host kábellel és egy usb-s wifi-vel valahogyan összelehet-e hozni hogy tudjam fogni vele az otthoni router jelet és tudjak netezni? -
jocek13
tag
látom sokan váltottatok hd hd2 stb én is töbször cseréltem de mindig visszatértem egyedül a 64 ram-ot kéne cserélni 128ra de az meg pénzben nem éri meg AZT AJÁNLOM MINDENKI AKINEK VAN TÖLTSE FEL AZ AKKSIT VEGYE KI A GÉPBŐL ÉS UGY TEGYE EL! MERT VISSZA NÉZTEK MÉG RÁ!!!
ESETLEG HA VALAKINEK VAN FELESLEGES HOST KÁBELE SZIVESEN VENNÉM
-
Larry303
addikt
hi,
n560asom van,olyan gondom van,hogy usb host kábelre ha rádugom a pendrivot mindenáron formázni akarja, a pláne, hogy ezután sem látom sehogy
ha vki tudna ebben segíteni megköszönném -
Proci64
tag
Üdv nekem N520-asom van MWM 5 gyári angol nyelvű oprendszerrel és egy 4GB kártyával használom amivel tökéletesen fut az IGO8 miután telepítettem az ATHENA_SDHC alkalmazást,semilyen problémám a GPS-el és semmi mással tökéletesen megy a gép és kezeli az SDHC kártyákat!
-
HangÁr
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség egy firss n560-as FuSi tulajdonosnak.
1, Magyarítani szeretném, hogy tudom ezt végrehajtani. Esetleg hol találok hozzá programokat?
2, WM 6.-ra kéne frissíteni, ennek a folyamata érdekel, valamint a hozzá tartozó programokat hol tudom letölteni szintén.
3, A gyári msn-dolgokba hiába írom be a jó címet és jelszót, folyamatosan failed connectiont ír ki. Net wifin megy rendesen. Esetleg egy jó stabil msn-t merre lelek?
4, Stylus-t kéne vennem, olyat ami bele is megy magába a PDA-ba. Esetleg van valakinek eladó?
5, RAM-ot esetleg valahol lehetne-e cseréltetni a PDA-ban? Ha igen hol, és mennyiért?
6, WM6.-tal rendesen megy a wi-fi, gps, bluetooth?
Válaszokat ide de saját emailomra a nagyon_nagy@hotmail.com -ra is szívesen várnék.
Ne haragudjatok hogy amatőrködöm, de tényleg még nagyon friss a dolog.
Előre is köszi!
-
Chrys_
addikt
Hi
WM6.1-t tolj rá, a NEWPLOW főzte ezeket a romokat, google segít. WM6.5 nekem nem jött be, visszaraktam a 6.1-t. Egyébként az enyém is német volt, de magyarítást nem toltam rá. A FW-csere után angol lesz.
Az enyém is porosodik a polcon, mert átálltam HTC HD2-re. Még nem döntöttem el, mi legyen vele.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
ilyen_85 #620 üzenetére
Nos ide is kiteszem, hátha valakit érdekel
Elég baráti áron adom szerintem
Sziasztok!
Fusi N560 20.000 forintért#619 Jocek
A hátlap 2 "bütyökkel" rögzül, fogd meg négy újjal a hátlapot úgy hogy az ujjaid ne takarják a Fujitsu Siemens Computers feliratot és egy pici nyomást fejts ki rá, majd húzd lefelé
Nekem így a legegyszerűbb leszedni
Ui.: Ha eltöröd semmi baj, nálam van egy eladó hátlap 20.000 -ért adok hozzá ajándékba egy gépet minden tartozékával
-
jocek13
tag
na akkor mégegyszer légyszi aki már szedett szét fusikát legyen olyan kedves és egy rövid leirást esetleg hogy hogyan tudom a drágám hátulját lekapni anélkül hogy eltörném előre is köszönöm
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Valakit érdekelne egyébként egy ilyen Fusi N560-as? hosszú hosszú évek óta itt porosodik a polcon...
-
jocek13
tag
csinálj egy hard resetet a magyar nyelvet nem ajánlom felrakni mert csak lassitja a gépet azt a kb tiz fontos kifejezést hamar megtanulod ami kell angolul ha van rajta valami fontos adat azt szedd le merta HR teljesen gyári állapotra állitja vissza a gépet csak a memkarin lévő adatid maradnak meg a gépen mindent nulláz
-
Bli92
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy FS LOOX n500 am. Az oprendszere német. Ha felteszem rá a Sunnysoft-os magyarosítást akkor bekrepál a GPS(nincs hozzá meg a használatim meg ilyenek úgyhogy nem tudom a magyarosítást regisztrálni). Mármint a GPS Locator program akkor végeláthatatlan hibaüzenetek hadát zúdítja rám. Az IGO8 meg csak simán nem látja a hardvert. Az eredeti német nyelv alatt se tökéletes a GPS de az szerintem hardveres probléma. Nagyon gyengén veszi a jelet. Csináltam hozzá a beépített antenna helyett egy másikat amivel még házon belül is pontos pozíciót ad meg de irtóra ronda hogy egy negyven centis rézszál lóg ki belőle.
A kérdésem ezekkel kapcsolatos. Hogy tudnék rá magyar vagy angol nyelvet varázsolni a hibaüzenetek nélkül (a magyar ideálisabb lenne)?
Illetve tudtok e valami tanácsot adni hol lehet a hiba a jelgyengeségnél. A beépített antennán sem látszik sérülés. -
jocek13
tag
na mégegyszer nem szinkronizál fusikám az érdekesség benne hogy az asztali géppel minden ok csatlakozik szinkronizál a laptoppal ami wifin csekkol a netre nem hajlandó kapcsolatot teremteni minden verzióban próbáltam már HR activsync töröl telepit stb felismeri a kütyüt kiirja hogy talapiti stb oszt itt vége is van a csodának mi a sz----rt @rok el??
-
edk-
őstag
Szervusztok,
A napokban vettem egy n560-ast. Az op.rendszert sikerült WM6.1-re ((Build 21055.1.6.8) frissítenem. Szeretném a GPS firmware-t is frissíteni. Honnan lehet letölteni?
-
jocek13
tag
sziasztok megint szivatom magam a fusi.m az asztali gépemen simán csatlakozik szinkronizál a laptopom kiirja felismeri a fusi.t aztán nem képes csatlakozni hibajelként azt irja ha futtatom hogy nem kap IP cimet ha jól értelmezem mi bal bokámat csináljak?
-
jocek13
tag
sziasztok alkatrésznek eladó egy N560 sajna nem indulbe külsőleg sértetlen ajánlatokat várok pü-ben köszi
-
jocek13
tag
SOS LÉGYSZI AKINEK VAN GYŐRBEN N560 VAGY OLYAN FSC PDA-JA AMINEK JÓ AZ AKKSIJA CSÖRÖGJÖN RÁM KB 2 PERCRE KÉNE AZ AKKSI HOGY KIPRÓBÁLJAM A
GÉPEMET ELŐRE IS KÖSZI 20 4924852LEHETSÉGES HOGY A HALOTT AKKSI MIATT NEM VILÁGIT A TÖLTÉSJELZŐ ?
konkrétan ha töltőre teszem semmi nem történik egyik led sem világit??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest