Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Már korábban is akartam hozzászólni, csak akkor még pangott aztán elfeledtem, de most látom beindult, gondoltam, kicsit irogatok.
Hogy honnan veszem alapot hozzá?
Nos, jó pár éve Akrobatikázom már, úgyhogy kis alapom van rá. Ez a freerun, vagy parkour, egy nagyon jó dolog, visszont roppant kemény, így megfelelő felkészültség elengedhetettlen, ha nem akarod darabokra tőrni magadat.
Szaltó, szuplé, rundel, ugrások, kézenát, flikk, stb. mind ajánlott azért egy tornateremben kigyakorolni, és utánna lehet a megfelelő mozdulatsort utcára vinni.Ez azért fontos, mert akár egy szaltó, flikk során, fontos hogy meglegyen az a biztos mozdulatsor, ami az alapot adja hozzá. Amire lehet építeni. És ezt jobb teremben, hozzáértővel kigyakorolni. Természetesn ''szabadban'' is ellehet sajátítani, én csak javaslom/ajánlom a termet.
Ha vki elszeretné kezdeni, és elsőre ajánlanék egy tornacsarnokot, bár itthon ezek elégé rosszul felszereltek....
sajnos. Szóval akár UTE, fradi, stb tornacsarnokba lehet menni érdeklődni, hogy lehet e gyakorolni, kis akadályokat építeni stb. azokon kellene sztem gyakorolni, és utánna, pedig mehet nagyban. Persze egyfajta adottság kérdése is, azért lássuk be, hogy tornász alkat előnyösebb erre a sportra, rugalmasság, robbanékonyság elengedhetettlen.
Csak tisztán látás kedvéért mondom, hogy azért ezek után is van remény, jómagam sem vagyok egy echte kiköpött tornászalkat a magam 185/85 parákkal. Viszont erő sok helyen segíthet
Úgyhogy, Hajrá mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Revolut
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kutya topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nos, jó pár éve Akrobatikázom már, úgyhogy kis alapom van rá. Ez a freerun, vagy parkour, egy nagyon jó dolog, visszont roppant kemény, így megfelelő felkészültség elengedhetettlen, ha nem akarod darabokra tőrni magadat.
sajnos. Szóval akár UTE, fradi, stb tornacsarnokba lehet menni érdeklődni, hogy lehet e gyakorolni, kis akadályokat építeni stb. azokon kellene sztem gyakorolni, és utánna, pedig mehet nagyban. Persze egyfajta adottság kérdése is, azért lássuk be, hogy tornász alkat előnyösebb erre a sportra, rugalmasság, robbanékonyság elengedhetettlen.