- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Épp narancsos trüffelt készítek karácsonyi meglepetésként (csak holnap találkozom azzal, akit meglepek vele). Az alapja ez volt, bár módosítottam rajta egy kevéskét, hogy kicsit személyre szabjam. Egyelőre a massza van meg, épp hűl. Marhára ízlik, remélhetőleg a végeredmény is hasonló lesz.
Bevonatként ugye általában kakaóport javasolnak, de gondolkodtam mákon, dión, mogyorón, illetve reszelt narancshéjon. Tekintve, hogy leülepszik a narancsreszelék a massza aljára, úgy döntöttem, hogy a massza felső részéből gyúrt golyócskákat narancshéjjal borítom be, a többit pedig mogyoróval.
Kicsit dominál benne a narancs, mert tudom, hogy akinek csinálom, az szereti.
-
7
addikt
A segítségeteket szeretném kérni:
a kedvesemnek tervezek valami gluténmentes finomságot sütni (van itthon gluténmentes Coelipan liszt), de még nem tudom, mi is legyen az. Valamiféle puha, finom aprósüteményre gondoltam, akár meggyel is a közepén, de nem tudok semmi olyan receptet, ami garantáltan jó eredményt hoz gluténmentes liszttel.Egyedüli kritérium, hogy ne legyen benne olyan összetevő, ami glutént tartalmaz (elsősorban gabonafélék, mint például búza, árpa, rozs).
Várom az ötleteket, recepteket!
(ne aggódjatok, ha nem tudjátok mindenről, tartalmaz-e glutént, én nagyjából tisztában vagyok vele, és tudok alternatívát keresni, ha olyan az összetevő)
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Egyszerűen elkészíthető, laktató valami kellene egy személyre. 3 napra van 2000 Ft-om.
Valakinek valami tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Synology NAS
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest