Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő Forza4es játékos vagyok, tudnátok segíteni az alábbiban?
Itt PH-n vettem meg a játékot, kóddal, az alap verziót. Nem igazán értem, hogy hogy van ez, de pl a boltban is és az aukciós házban vannak autók amiket nem tudok megvenni.
[link] ezt írja ki amikor az aukciós házban meg akarok venni valamit - ferrari fxx volt. Ki volt írva hogy 500000 credit, rányomtam, és ezt írja ki.
Tudnátok segíteni?
Köszönöm!
-
oliwwer
aktív tag
válasz infectedmann #14383 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Azt esetleg tudod, hogy ha az alap játék megvan, akkor tudom -e upgradelni a játékom a teljes ultimate verzióra?
Köszi
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
A(z) Forza Horizon 4 frissítése folyamatban van. Hamarosan készen áll a használatra.
Reggel bekapcsoltam a gépet egy órára, a fentit írta ki, most egy jó 2 órája már megy a gép, de még mindig ugyanezt írja ki. Ennyi idő alatt azért csak felrakta volna a frissítést, nem?
Tudok valamit tenni ezzel?
Köszi!
-
oliwwer
aktív tag
Abban tudnátok segíteni, hogy hogy tudom azt beállítani, hogy barátokkal egy szerveren legyek? Azt sikerült beállítani, hogy együtt versenyezzünk, de olyat, hogy szabadon autózzunk egy világban, azt nem. Konvoj-ba meghívtam, csatlakozott is, mindketten beálltunk a Horizon festival-hoz de nem láttuk egymást, és a játékosok listájában sem látom.
Köszi
-
oliwwer
aktív tag
Ha nem érem el a "fő" gépem, amin szoktam játszani, el tudom érni a felhasználómat masik gépről, annyira hogy hozzaadjam az ingyen autokat a kollekciomhoz?
-
oliwwer
aktív tag
válasz parandroid #14732 üzenetére
Zsiiir, köszi szépen!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest