- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aesir
veterán
válasz
Nowhereman #5299 üzenetére
Ekström érdemeit nem kisebbítve, de nehogymár az legyen mérvadó hogy az ROC-n ki milyen helyezést ér el. Kovalainen például győzött is..., hadd ne folytassam
-
törölt tag
válasz
Nowhereman #5299 üzenetére
Mint írtam a DTM nem világbajnokság, sok pénz van benne, és kőkemény technika...de nem világsorozat...minek menne oda ha kap versenyképes autót a Formula One-ban?!
..és MS bárhova megy 4 kerékre mindenhol a győzelmet fogják tőle várni..ezzel sztem már rég megbirkózott.
Én nem vagyok elkötelezett MS drukker, de nem tudom összeegyeztetni vele azt hogy majd 'hírnévféltésből' nem fogja azt csinálni amihez kedve van.
MS elmegy gokartversenyre, elmegy a RoC-ra..simán megméreti magát bárkivel,..ahogy pl. Mansell is elmegy egy Formula Masters sorozatba, vagy éppen ALMS versenyre.
Aki legenda az nem véletlenül lett azzá...nem feltételezem róluk hogy gúzsba kötik ennyire földhözragadt félelmek.
Aktív témák
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest