Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz TESCO-Zsömle #36447 üzenetére

Voltak olyan előzései amikor nem volt nagy gumikülönbség, mégsem okozott gondot neki, másrészt igen keveset volt a bolyban, többek között pont e miatt, mert ha oda is került akkor rögtön áthámozta magát. Rengeteg futam volt idén ahol úgy nyerte meg a futamot hogy ott voltak a seggében (ez magyarul annyit jelent, hogy akkor épp nem a leggyorsabb autó volt az övé, különben nem hagyja hogy pár tizedre lekövessék). Időmérőkről jobb nem beszélni, a mostani hétvége is megmutatta, hogy messze többet kipréselt az autóból mint egy átlag pilóta tudna. Annyira hibátlan évet produkált hogy ha elkövetett egy darab hibát, arra már mindenki emlékszik. Szerintem ez borzasztóan szánalmas, hogy a pár hibája alapján neki állnak magyarázni mennyire pancser, miközben nincs pilóta a mezőnyben aki kevesebbet hibázott volna. És ismétlem: nem nem az autó fölénye miatt nem hibázott, mert sokszor ott voltak a közvetlen seggében. Sokkalta meggyőzőbb teljesítmény mint amit Button művelt a Hondával/Brawn-al. Én megkockáztatom hogy tavaly nagyobb előnye volt a Red Bullnak teljesítményben mint idén. Rohadt nagyot ugrott Vettel előre. Egy Alonso fan.

Aktív témák