- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #36447 üzenetére
Voltak olyan előzései amikor nem volt nagy gumikülönbség, mégsem okozott gondot neki, másrészt igen keveset volt a bolyban, többek között pont e miatt, mert ha oda is került akkor rögtön áthámozta magát. Rengeteg futam volt idén ahol úgy nyerte meg a futamot hogy ott voltak a seggében (ez magyarul annyit jelent, hogy akkor épp nem a leggyorsabb autó volt az övé, különben nem hagyja hogy pár tizedre lekövessék). Időmérőkről jobb nem beszélni, a mostani hétvége is megmutatta, hogy messze többet kipréselt az autóból mint egy átlag pilóta tudna. Annyira hibátlan évet produkált hogy ha elkövetett egy darab hibát, arra már mindenki emlékszik. Szerintem ez borzasztóan szánalmas, hogy a pár hibája alapján neki állnak magyarázni mennyire pancser, miközben nincs pilóta a mezőnyben aki kevesebbet hibázott volna. És ismétlem: nem nem az autó fölénye miatt nem hibázott, mert sokszor ott voltak a közvetlen seggében. Sokkalta meggyőzőbb teljesítmény mint amit Button művelt a Hondával/Brawn-al. Én megkockáztatom hogy tavaly nagyobb előnye volt a Red Bullnak teljesítményben mint idén. Rohadt nagyot ugrott Vettel előre. Egy Alonso fan.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- eBay
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Robotporszívók
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest