- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
cyberkind #22186 üzenetére
Egyet értek, a Renault egyben változott tavaly óta markánsan: marketingben. Tavaly egy eltervezett autó volt, sok futam lement míg valamennyire kezelhető lett(hogy küzdöttek az időmérő 3. etapjáért..) Alonso sokat hibázott is, de beért 9. helyre, úgy hogy a BMW és TOYOTA is a mezőny tagja volt. [link], [link].
Idén Kubica 8. lett, úgy hogy egy Mercedes is megelőzi. Oké előreléptek, látta mindenki, hogy némely pályákon mennyire kezesbárány volt az autó, meg Kubica is ügyes volt...no de ez nem markáns előrelépés. Szimplán nem terveztek félre, kb ennyi a különbözet. Nekem év közben unszimpatikussá is váltak, amikor a csapatfőnök elkezdte kóstolgatni Alonsot, hogy nélküle végül is jobb mert "motiválatlan" volt(hányszor 1-2 tizeddel nyomta be az időmérő 3. etapjába...), meg milyen jó lett az autó (kíváncsi vagyok milyen pilóta visszajelzések alapján fejlesztették az idei autót még az előző télen..biztos nem Alonso akkor). Én örülnék ha előrelépnének, de nem hinném hogy jelentősen erősebbek lennének jövőre. Szerintem jövőre Mclaren megesz mindenkit a Kersszel...vagy ha nem akkor bitang erősek lesznek. Ferrari...megint 3. csapat lesz.
-
Sanya595
senior tag
válasz
cyberkind #22186 üzenetére
Láttod ez a baj.Elvakitt a vörös köd.
Dolgodz fel magadban,hogy elmült az az idö,mikkor a ferka nyerte sora a vb-ket.
Semmi bajon a ferkával és Shumival,de inkább ne legyen megint az,hogy minden évben ök nyernek és az év felétöl már megvan a vb,mert igy is uncsi néha,hát még úgy milyen uncsi.
Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest