- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
AMD Power #22164 üzenetére
"Mondjuk ha megnézzük LH sem tudta Kubicát." három apró különbség:
Nem is volt neki annyira fontos, mert egyrészt nem a VB múlt rajta, másrészt úgy is kiment előle a boxba
Kubica kicsit jobb, mint Petrov
Kicsit látványosabban próbálkozottegyébként tényleg elég jó volt a Renault
-
Peat;)
veterán
válasz
AMD Power #22164 üzenetére
Ha nem integetett volna, akkor az nem Alonso lett volna. Én pl. ezért is szeretem. Őszintén szólva te nem tudom mit vársz, robotokat? Távirányítású gokartversenyeket? Vannak ilyenek, ha jól tudom, körbenézel biztosan találsz ilyen bajnokságokat.
Idén mutogatott Vettel is, egyesek káromkodnak a rádióban, na bumm. Most hogy utolsó futam, előny a nem domináns autó ellenére, csapat elcseszi taktikát, az autó egész hétvégén gyenge volt és csoda hogy kiakad? A mclarennek sokkal jobban feküdt ez a pálya, Hamiltonnak csak az eszetlen versenyzés maradt az esélye, ennek ellenére ahogy írod ő sem boldogult. Ezért rázta Alonso az öklét a végén, mert nem hülye, tudta amikor meglátta a rönyó fenekét, hogy esélye lement 1%-ra a másik hibájára, nem rajta múlott a dolog, de közben csak hergelte a csapat hogy használja a tehetségét (LOL). Majd a rázás után, a világsajtóba odalökte: Petrov jól csinálta. Mekkora egy "bunkó"...
Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest