Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Szerinted a Vettel bünti lassúsága miatt kivágják a hisztit a Ferrari-vezérek?
Nem hinném, csak gondoltam felütöm a fórumban, hogy ez azért elég szembetűnő volt számomra. A szerencse, meg a "szerencse" nagyon nem zárta a Ferrarit (főleg Alonsot) mostanság a szívébe. Ott volt Kanadai nagydíj, ahol valószínű a győzelme ment el azon, hogy kétszer rossz helyzetben jött a lekörözés - ahol ugye mindig az kerülhet csak hátrányba, aki elől megy..., aztán Valenciát nem minősíteném, az duplalol, és inkább a "szerencse kategória", Silverstone sem a lottógyőztes forma jegyében telt, Hockenheim már jól zárult számára, de ha Vettel nem azzal van elfoglalva, hogy májkrémet csináljon belőle a palánkon, akkor sima elsőnek fordul, ehhez képest mehetett a színjáték a végén. Év elejéről meg ugye az ominózus Ausztrál futam, ahol Alonso csak a fejhallgatós hülyéknek köszönhette, hogy a végén csodaszámba ment a 4. helye is.
Egyébként a vörös szemüveg mögött én elképzeltem így utólag mára egy jó forgatókönyvet. Vettel pont nem tud befordulni már kerékcserére az SC bejövetelekor, akkor nyilván Webber bemegy, hisz szabad az út, így szépen bejön Alonso első helyre, Webbert tartja a futam végéig, Vettel meg nagyon ráb@szik.

#18130: az nem érdekes, hogy nem nagyon esett ki, kubica mégis jobban állt a pontversenyben? Számomra Heidfeld nem volt egy túlságosan nagy versenyző. Semmi plusz nem volt benn a többiekhez képest. A Saubernél még ígéretként indult, ahogy anno a BMW-nél Button, de kb. ugyanoda jutottak mindketten. Az angol bemákolt egy vb-t, Heidfeld ennek a közelébe se került.
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest