Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
-
Xirtam
veterán
válasz 7600 GS #38438 üzenetére
Hát nincsenek, de ez most biztos nem PR szöveg volt!
Fiatal tehetségek tesztje, Abu Dhabi - 1. nap:
1. Jean-Eric Vergne
Red Bull-Renault
1m40.011s 83
2. Jules Bianchi
Ferrari
1m40.960s 85
3. Robert Wickens
Renault
1m42.217s 78
4. Fabio Leimer
Sauber-Ferrari
1m42.331s 67
5. Gary Paffett
McLaren-Mercedes
1m42.912s 41
6. Max Chilton
Force India-Mercedes
1m43.016s 81
7. Valtteri Bottas
Williams-Cosworth
1m43.118s 71
8. Oliver Turvey
McLaren-Mercedes
1m43.502s 35
9. Sam Bird
Mercedes GP
1m43.548s 51
10. Rodolfo Gonzalez
Lotus-Renault
1m44.022s 87
11. Stefano Coletti
Toro Rosso-Ferrari
1m45.278s 87
12. Dani Clos
HRT-Cosworth
1m45.329s 68
13. Charles Pic
Virgin-Cosworth
1m46.930s 30
14. Adrian Quaife-Hobbs
Virgin-Cosworth
1m47.292s 32
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
válasz 7600 GS #38586 üzenetére
Ebben az évben Sumi is magára talált, reméljük jövőre a Merci is magára talál, mert az kevés ha csak a versenyző nyújt jó teljesítményt.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Nowhereman
őstag
válasz 7600 GS #42165 üzenetére
Mielőtt a Toyota nosztalgiázás közben teljesen elfeledkeztek a valóságról:
-2005 tisztán a legjobb évük volt, sóherebb pontosztás mellett is több pontot zsákoltak
-2009-ben a kitűnő aero vacak mechanikai tapadással párosult - a 2010?
- Ralf 3x-os zsetonért se muzsikált jobban TrullinálUtánam a kondenzcsik!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 7600 GS #42452 üzenetére
Ha nem negyvenre gondoltál, akkor nagyon is jól irtad.
De a 14 nekem nagyon kevés, mert csak SPA-ban egy kör alatt 10-et előzött a mezőny végéről, és futamonként átlag 2 embert simán ugrott.
Arra is kíváncsi lennék, hogy az Indiai trükk vajon beletartozik-e? Mikor úgy előzött 2-3 embert a hosszú egyenesben, hogy rajtnál nem evett KERS-t, míg a többiek igen.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
sekli
addikt
válasz 7600 GS #42465 üzenetére
De negyvenet mondanak, ami kb reális is, futamonként kettő.
Xirtam: Anélkül, hogy állást foglalnék, abban a kérdésben, hogy milyen nehéz elforgatni a kormányt, csak megjegyzem, hogy attól még, hogy így-vagy úgy edzenek, az nem jelent ebből a szempontból semmit. Minden sportoló rengeteg különböző gyakorlatot csinál, ami nem feltétlenül van szoros összefüggésben a sportággal.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 7600 GS #42465 üzenetére
nem lehet hogy úgy gondolta hogy egy rajt alatt előzött 14-e
Az idézett angol szövegben nem ez áll, és egyetlen olyan verseny se volt, ahol az első körben 10-nél többet előzött volna, márpedig a második kört már nehezen lehet a rajthoiz sorolni.
Ha klasszikus értelemben vett rajtról van szó, tehát az első kanyarig, akkor helytálló lehet a 14, de kiterjesztve első körig, brutális számot kapunk...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Motion_Blur
félisten
válasz 7600 GS #43012 üzenetére
4. helyről szerintem az lesz a csoda ha meg tudja tartani a helyét. Ha az utolsó szektorban nem bukik annyit (szerintem ott egy kicsit a biztosra ment) akkor meg lett volna neki a tiszta rajthely. De így is nagyot ment
mod: Grosjean abszolút legjobb 3. szektort futott, az nem gyenge azért
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
rocket
nagyúr
válasz 7600 GS #47868 üzenetére
Osszeeskuves elmelet gyartok mar gyanakodhatnanak szabotazsra, az alapjan, hogy a csapat annyit hibazott ot verseny alatt, mint elotte hosszu evek alatt osszesen
Tippem Alonso, Vettel, Grosjean, Rosberg, Button, Webber, Schumacher, Hamilton.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Xirtam
veterán
válasz 7600 GS #47883 üzenetére
Kár ezen gondolkoznod is, mert Alonso belső íven befog esni neki. Ez az egy lehetősége van Alonsonak, ha 2-3 körig beragad, és nem tud közelebb kerülni Maldonado-hoz akkor ez veszett fejsze lesz.
Véleményem szerint a Sauber megfogja enni a Lotust
Jaj pár észrevétel idióta M1 kommentátorunkkal kapcsolatosan, tegnap mutogatták a srácok a LOTUS első terelő szárnyát, ő egyből az aeroról magyarázott amihez gőze sincs, főleg úgy, hogy a kamera a feliratot mutogatta. . . Ferrári ,meg Mászá-tól pedig agyvérzést kapok. Én tegnap szó szerint anyáztam, hogy fogja már be a száját. Annyira irritál , hogy próbál nagyokat mondani, és semmi.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest