Hirdetés
Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #2800 üzenetére
Ja igen...ezt majd elfelejtettem.
Na jó...inkább ne menjünk ebbe bele."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
AMD!4ever
őstag
válasz Motion_Blur #2794 üzenetére
Alonso?
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
Sub-S
senior tag
válasz Motion_Blur #2804 üzenetére
Palik is emlegette párszor a ''Trulli vonatot''.
Imolában, hogy állsz a körözéssel? -
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #2808 üzenetére
Sorry akkor tényleg Villeneuve volt a Vb.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
La Gazzetta dello Sport: ''A Ferrari újra nyert. Michael mester ismét feladta a leckét. Schumi - egy ugrás a jövőbe. Sikerült kontrollálnia Alonsot. Ha fél Olaszország megőrült a győzelem láttán, akkor az neki köszönhető.''
Corriere della Sera: ''Schumi legyőzte Alonsot. A Ferrari feltámadt. Mindenki öregszik, ő még csak nem is gondol erre.''
La Stampa: ''A nagy öreg. A fej-fej melletti küzdelemben Schumi kordában tartotta Alonsot.''
Libertá: ''A San Marino-i siker ismét mosolyt csalt Schumacher arc és a Ferrari rajongók arcára.''
L'Adige: ''Schumacher újra itt van.''Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #2810 üzenetére
Csak maradjon is itt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz #16741888 #2811 üzenetére
Jaja
Mai tesztek:
Silverstone
*
McLaren-Mercedes
*
Renault
*
Williams
*
Honda
*
Red Bull Racing
*
Scuderia Toro Rosso
*
BMW-Sauber-F1
*
MF1 Racing
Le Castellet
*
Ferrari
*
Toyota
Fiorano
*
Ferrari (Felipe Massa)
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
rocket
nagyúr
-
Vukocska
tag
válasz Motion_Blur #2814 üzenetére
Én sem akarok ilyet látni mert akkor jönek majd az olyan hozzászólások hogy a Ferka csak akkor tud győzni ha a kiesik a Renault.
És egy működő Renaultot nagyobb érdem legyőzni. -
Motion_Blur
félisten
-
Chili7
őstag
válasz Motion_Blur #2814 üzenetére
Direkt hajtottad ki a belét?
A tesztekről van linked?
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Michael Schumcaher's San Marino Pole Lap: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #2819 üzenetére
De stabil a ferka.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
gyomlosi
tag
na akkor ki is volt?? Meséljétek csak el!
-
Motion_Blur
félisten
Állítólag azért volt lassabb Schumacher a középső és az utolsó részben, mert túlhevültek a gumik. Addígra ugyanis már nagyon sok gumi lett ''felhordva'' a pályára és az extra lágy keverékű Bridgestone-ok elmelegedtek. A rajt, a Safety Car után egyből jó hőmérsékleten voltak a gumik, látszott is, hogy Schumi gyakorlatilag nem is melegítette őket.
Elvileg tudta volna fokozni a tempót a verseny 2. felében, de nem akarta elkoptatni a kereket.
Átestek a ló másik oldalára. Jó lenne megtalálni a helyes utat.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Montoya az élen Silverstone-ban: [link]
''Az Alonso által relatíve kevés megtett körnek az az oka, hogy az autója délután három óra környékén, vélhetően mechanikai probléma miatt megállt a versenypálya szélén.''Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Bemondták a rádióban, hogy Schumi 2 évre aláírt a Ferrarihoz, de ha vb lesz, szabadon távozhat. Az a baj, hogy sehol nem találom a megerősítést!
Valaki tud erről valamitStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
KrAt
veterán
De szépen ment.
-
csongi
veterán
válasz Motion_Blur #2826 üzenetére
Én még a a rádióban sem hallottam,de ilyen szerződést nehezen tudnék elképzelni.
-
ToBeY
nagyúr
Magyar riporterek miért nem tudnak így közvetiteni mint ahogy itt leközvetítették ezt a kört?
-
ToBeY
nagyúr
válasz Motion_Blur #2830 üzenetére
Hát igen, nem tudok túl jól angolul, még is többet értettem ebből mint abból amit vasárnap összenyöszörögtek...
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Boldog szülinapot (+ jó sok 2. helyet ) Felipe Massa-nak!
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #2833 üzenetére
Ha van kedved és időd, nézd meg, jó kis online futam volt
- [link]
Holnap Laguna Seca lesz. -
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #2826 üzenetére
Asszem ez a cikk a Blikkben jelent meg, vagy valamelyik külföldi megfelelőjében, már nem emlékszem. Mindenesetre a Ferrari cáfolta és tartják magukat az eredeti tervhez(vagyis, hogy majd nyáron dönt Schumi).
Melyik rádió szerzi innen az információit?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Markgx10
őstag
Ez igen!
-
C^^
őstag
válasz Motion_Blur #2837 üzenetére
Akkor ezekszerint ott is bemondták.
Én az egyik ''nemneveznémmeg'' rádióban hallottam ma ugyanezt...
Tuti valamelyik hírügynökség van benne .... -
törölt tag
válasz Motion_Blur #2835 üzenetére
Akkor nem ér meglepetés mert ezek formula autók lesznek
Formula Nippon bajnokság Essington-i futamáról. -
joergie
őstag
Brawn így felelt: „Nem hiszem, hogy Alonso azt gondolja bárki versenyre kelhet vele, de remélem bebizonyítjuk, hogy nincs igaza.”
Bár Alonso többször is kijelentette, hogy Schumacherrel akar meccselni, és a pályán megverniEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest