Hirdetés
Aktív témák
-
AMD Power
titán
DC: Az RBR-nek kvantumlépésekre van szüksége
[link]
Hát igen. Eddig ez az ''új'' Ferrari motor nem ér egy Ft-t se! -
Vukocska
tag
válasz Motion_Blur #2354 üzenetére
Csak szét ne szaladjon a ménes
-
Motion_Blur
félisten
Mansell: Michael még két bajnoki címet is szerezhet [link]
Schumacher: rossz időkben még inkább összetartunk [link]
Kérdés: Hogyan látod most a helyzetedet? Milyen lenne az életed a Forma-1 nélkül?
Schumacher: Jó kérdés. Ezen még nem gondolkodtam.
Kérdés: Még soha?
Schumacher: Soha.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
shev7
veterán
válasz Motion_Blur #2356 üzenetére
A Ven f@szok megint hulyeseget beszelnek. Ja nem bocs, ezt akkor kell mondani, ha Schumirol rosszat mondanak.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
SzalaiG
addikt
Briatore szerint Alonzi, olyan mint Schumi anno a Benettonnal.
Itt a bizonyíték, h ez így ebben a formában nem igaz: [link] -
Chili7
őstag
válasz SzalaiG #2363 üzenetére
Ez elég gusztustalan volt a pajesztól!
Szerintem a kívülállók eddig nem így gondolták, hogy a csapat nem őt támogatja jobban.
Ha a tavalyi évre vissza emlékszünk, akkor azért azt látjuk, hogy amíg az ő autója a második leggyorsabb autó volt, addig szerencsétlen Fizika alatt egy párszor széthullott a kék cucc, vagy kib@sztak vele a boxban.
Neki valahogy mindig összejött a verseny. De ezt most mi váltotta ki belőle? Mi ezzel a célja?
Olyan hülye mint Montoya: oda sz@rik, ahonnan a hétvégén enni kér! -
Motion_Blur
félisten
Milyen csend van. Vihar előtti csend
Schumacher biztos a hétvégi győzelemben: [link]
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
szeva000
addikt
válasz Motion_Blur #2365 üzenetére
Én meg a meki győzelmében vagyok bizta
Itt a ferkának nagyon mutatni kell,de attól félek ez még kevés lesz,mert a többi pályán nem lesznek ennyire jók -
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #2365 üzenetére
Azért hozzá kell tegyem, hogy az eredeti szövegben Schumi sehol sem mondta, hogy biztos a győzelemben(nem is vallana rá) ez csak a szerző agyszüleménye. Olyanokat mondott hogy optimista és bizakodik stb. Sosem értettem miért nem lehet valamit csak szimplán lefordítani, miért kell hozzákölteni.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
rocket
nagyúr
válasz Nowhereman #2362 üzenetére
Eppen most fogjak megvalasztani a BRDC (British Racing Drivers Club) elnokenek, O lesz Jackie Stewart utodja.
Par hete olvastam rtl teletextjen, Damon Hill se maradt ki a Schumi es visszavonulas mokabol, O azt mondta ha nem jonnek a sikerek, akkor visszafog vonulni, mert nem szeret vesziteni
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Peat;)
veterán
válasz szeva000 #2366 üzenetére
Szerintem itt a renultot elkaphatjuk egy jó taktikával már minimális a lemaradásunk. Feltéve ha nem megint a kemény keveréket választjuk Ferrarinak meg egyértelmű hogy ez az a pálya ahol egész évben a leggyorsabb ami érthető is, ha itt nem nyernek vagy 2.-3. nem lesznek szorosan egymás mögött akkor a vb-t elbukták az tuti.
-
Motion_Blur
félisten
Schumi 1:23.7
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Peat;)
veterán
válasz Motion_Blur #2370 üzenetére
Biztos sok üzemanyaga volt Toyota elég jól javulgat és Rsch hosszabb etapot megy ahogy nézem, elég jó időkkel, lehet lesz felőlük egy meglepi a többi csapat számára..
-
salieri.
őstag
ez kemény ido csak nem tom pr kör e
-
Motion_Blur
félisten
Ferrari 1-2 eddíg
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Peat;)
veterán
Torro rossók meg 8-9. ugyanmár red bullt is verik mint állat, de biztos nincs előnyük a motorból...
-
salieri.
őstag
fisi odavert
-
salieri.
őstag
hopp alonso minnya élen
-
Peat;)
veterán
Montoya megint alkotott hogy még csak 1 köre van, remek
-
salieri.
őstag
erősebb a rönó
-
salieri.
őstag
szerintem a ferrariba alig lesz benzin igy nem tom mennyire lesz szoros verseny
-
Pá
addikt
Hát elárulom nektek, hogy nem pr kör volt.
Az edzés végén ment egy hosszabb etapot Schumi 4-5 mért kör és mindegyik nagyon gyors volt, szóval nem csak egy körön tudja ezt hozni, meg egyébként sem jellemző a Ferrarira az izmolás.
A tippmixen a csütörtöki 4.7-ről mára már 3.5-re csökkent a szorzója, kíváncsi vagyok mi lesz a pole után.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
rocket
nagyúr
válasz Motion_Blur #2388 üzenetére
Ezen a palyan nem PR a konnyu kocsi az idomero edzesen, ez jo taktika lehet a versenyen a rovid boxutca miatt, ugyhogy nagy marhasagot mondana Gyula ezzel
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Pá
addikt
Nem ez lenne az első Gyulától.
Egyébként szerintem valószínű Schumitól egy 3 kiállásos ereszd el a hajad taktika, ha meglesz a pole akkor hatékony is lehet(csak a safety car ne bassza el). Amúgy meg nekem mindegy hogy csinálja csak nyerjen.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
-
Nowhereman
őstag
-
C^^
őstag
Most látszik a ferkán hogy jó. Mekikhez sajnos megint nem tudok reményt fűzni, pedig meki-fan vagyok... Völgy-HEGY-Völgy tendenciát mutattak... Nem tudom... Bár ennyi benyával lehet hogy 2kiállásra hajtanak.
-
aesir
veterán
Sok értelmét nem látom a két kiállásnak. Helyenként nagyon csúszik a pálya, lesznek elfékezések is, a keményebb keverék meg talán nem fog annyira tapadni. Ezzel szemben a boxutca aránylag rövid, lehet kevesebb tömeggel lágyabb gumit feltenni.
Van saját életem...
-
Motion_Blur
félisten
Megtett körök az utolsó etapban :
MSC : 22
Button : 20
Barika : 20
Massa : 22
Alonso : 21
RSC : 26
Montoya : 24
Raikkonen : 21
Nos? Ezt nyomnám a here-Gyula orrába!!
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Pá
addikt
válasz Motion_Blur #2398 üzenetére
Ez az egész időmérő alatt megtett körök száma.
Az utsó etapban mindenki 14-et tett, kivéve a két mekit és Alonsot, ők 15-öt.
(20 kör bele sem férne az utsó etapba, mert 20 perc van rá)''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest